Lana Del Rey’den Yeni Şarkı

Share

Çok sevdiğimiz şarkıcı Lana Del Rey, nihayet yepyeni şarkısıyla kulakların pasını siliyor! Ne mutlu biz sevenlerine…
Kalbimizi fetheden kadınlar listesinde yerini koruma konusunda bir diva olduğunu söylemeye gerek yok!

Summertime Sadness, Video Games, Burning Desire gibi şarkılarıyla usulca hayatımıza girip o zarif ama bir o kadar da yatak odası kıvamındaki sesiyle bünyeye fazla tesiri oldu. Sadece erkeklerin beğenisini değil, hem müziği hem de görünümüyle kadınlar için de pop yıldızından bir ikona dönüştü. Nefesimizi tutarak takip ettiğimiz her şarkısından sonra derin bir off çektiğimiz de doğru!

Ve şimdi sıkı durun, Lana Del Rey yeniden hem kulaklara hem de gözlere sesleniyor! Yepyeni bir şarkı ve kliple 13 Ağustos itibariyle açılışı yaparak yazı yakaladı. Şarkıyı da klibi de sevdik, biraz daha çok dinlersek muhtemelen daha da fazla seveceğiz. İsmi “Highy By The Beach”.

Tanıdık Lana Del Rey tınıları, müziği ve melankolik ruhu… Paparazzilerden kaçmaya çalışan ama yine de yakalanan bir kadının sahil kasabasındaki evinde geçen klipte Lana Del Rey’yi iç gıcıklayıcı bir sabahlıkla görmek yine şaşırtmıyor, yalnızca “Ne güzel kadın ama” dedirtiyor.

Sonra yine bayılarak dinlemeye devam ediyoruz. Yeni şarkılarını beklemeye koyuluyoruz.

Ve geriye son söz kalıyor; “Hadi Lana Del Rey, daha çok şarkıyla gel…”

Kaynak: Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...