Tanrı Kraliçeyi Korusun!

Share

Madonna bugün 57. yaşını kutluyor. Yıllar geçmesine karşın ne Madonna’nın ne de şarkılarının modası hiç geçmiyor. Hatta ilerleyen yaşına rağmen müzik dünyasının tozunu attırmayı kendine görev ediniyor. Haliyle bizlere de ‘Tanrı kraliçeyi korusun!’ demek düşüyor.

Küçük çocukları bilirsiniz, bir şeyler duyarlar ve tekrar etmeye bayılırlar. Galiba her çocuk kendi içinde biraz papağan… Diyeceğimiz şu ki, biz de bir zamanlar çocuktuk(belki de papağan) ve kulağımıza bir yerlerden La Isla Bonita’nın ezgileri çalınırdı. Sözlerini anlamadan, bilmeden mırıldanırdık. İlk duyduğumuz Madonna şarkısıydı ve tabii en çok sevdiğimiz.

Arkasından Like A Prayer’i tanıdık. Sonra Crazy For You, derken Like A Virgin ve Who’s That Girl… Yıllar yılları kovaladı ve şarkılar da şarkıları… Frozen, Music, Hollywood, Hung Up ve daha niceleri… Derken bir de baktık büyümüşüz. Kulağımızda, dilimizde ve kalbimizde Madonna’nın şarkıları…

Madonna, halen daha şarkılarıyla hem dinleyicilerine hem de müzik dünyasına ilham oluyor. Bugün ömründe 57. yılını deviren sanatçı, ‘Nerede kalmıştık?’ edasıyla, tüm zamanların vazgeçilmezi omaya devam ediyor.

İyi ki doğdun Madonna!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...