Londra’da Gökyüzü Havuzu

Share

İngiltere’de hayata geçecek olan ‘sky pool’ yani gökyüzü havuzu, Londra zenginlerinin havada yüzmesine olanak sağlayacak.

hanging-glass-pool-sky-embassy-gardens-ballymore-london-1

‘Gökyüzü havuzu’ Londra’da hayata geçiyor. Londra’nın büyüyen konut sektöründe taleplerin sonu yok, bu da tasarımcıları her geçen gün orijinal fikirler üretmeye zorluyor.

2018 yılında Londra’nın merkezine yapılması planlanan ‘gökyüzü havuzu’ ise iki bina arasına yerleştirilmiş bir köprü gibi görünüyor.

25 metre uzunluğa, 5 metre genişliğe ve 3 metre derinliğe sahip olan havuzun tabanı ise tamamen camdan yapılacak. Embassy Gardens isimli inşaat firmasına ait projede, gökyüzü havuzlu sitede bir dairenin fiyatının yaklaşık 2 milyon 800 bin lira olması planlanıyor.

Sözcü, Bored Panda

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...