Astroloji: Eylül 2015 Burç Yorumları

Share

Astroloji editörümüz Nilüfer Çökmez, Eylül ayı burç yorumlarıyla sizlerle:

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

Eylül ayı genel olarak baktığımızda bıraz zorlayıcı bazen de sıkıcı olabilir. Ama bizler ne yapacağız; zorluklara, aksiliklere aldırış etmeyeceğiz… Hayatımıza yön vereceğimiz kararları alırken temkinli davranıp ona göre önlem alacağız. 5 Eylül’deki burcunuzun Güneş-Pluto açısı sizi daha bir çekici, karizmatik yapacak. Eğer bir sevgiliniz yoksa birinin kalbini çalabilirsiniz. Yeter ki isteyin 🙂 İlişkisi olanlar ise daha tutukulu olarak birbirlerine bağlanabilirler. Birlikte geçireceğiniz anları iyi değerlendirin. 8 Eylül’de iktidar gezegeniniz olan Mars’ın ve Uranüs’ün etkisiyle kararlarınızın doğrultusunda ilerlemeye devam edeceksiniz. Romantik olabilirsiniz, aşkı yakalama potansiyeliniz yükselebilir. Biraz eğlence derseniz piyango bileti alın şanslı gözüküyosunuz. 9 Eylül gibi kendimizi aşırı huzursuz hissedebiliriz. İş yerindeki olaylar canımızı sıkabilir ve o anlar işi bırakmayı dahi düşünebiliriz. Sakin olun derim. Eylül ayında ani kararlar almaktan kaçının.

13 Eylül’de Parçalı bir Güneş Tutulması Başak burcunda gereçekleşecek. Genel olarak baktığımızda uzlaşmazlıklar yaşanabilir. Güçte zayıflama bir düşüş olabilir. Sağlığımıza biraz daha dikkat etmeliyiz. Kazalara, hastalıklara aman dikkat diyoruz. Siz Koçlar eğer bir rahatsızlığınız varsa hemen tedaviye başlamalısınız. Sağlığımıza ayrı bir önem göstermemiz gerekiyor. İş olarak baktığımızda işsiz Koçlara yeni bir iş teklifi gelebilir. Parçalı Güneş Tutulmasında kendimizi dinleyeceğiz. Hayatımda nereredeyim hangi noktadayım diye durup bir düşüneceğiz. İyi düşünün ve artık ne yapmak istediğinize karar verin.

Koçlar; 17 Eylül’e dikkat diyoruz! Merkür geri hareket ediyor. Bu aralar sözleşmelerden, yasal işlemlerden kaçının.

28 Eylül’de Tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay tutulması genel olarak bizlerde gel-gitlere neden olabilir, zorlanabiliriz. Kendimiz enerji dolu hissedeceğiz. Daha bir mücadele içinde olup biraz daha hırçın tavırlar sergileyebiliriz. Enerjimizi iyi kullanmalıyız. Kendimizi kontrol etmeliyiz. Bu tutulma Koç burcunda gerçekleşiyor. Hırçın tavırlardan uzak durursanız eğer Eylül ayını çok rahat atlatacaksınız. Tutulmada derin derin nefesler alın ve Eylül ayını rahatlamış bir şekilde kapatın.

Sonbahar rüzgarıyla gelir ağaçlardaki o güzel yaprakları renk cümbüşüyle alıp götürür,

Ama ağaçlar vazgeçmez, yeşermeye devam ederler ..

Sen de vazgeçme umut ile sarıl hayata….

Rengarenk hayat dolu olmanız dileğiyle…

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

image

Eylül ayı genel olarak baktığımızda biraz zorlayıcı bazen sıkıcı olabilir. Ama bizler ne yapacağız zorluklara, aksiliklere aldırış etmeyeceğiz.. Hayatımıza yön vereceğimiz kararları alırken temkinli davranıp ona göre önlem alıyoruz.. 5 Eylül Güne Pluto’nun etkisiyle sevdiğiniz ile romantik anlar paylaşabilirsiniz. Duygusal bakımdan aşk ve sevgi dolu olacaksınız. 6 Eylül’de aileye biraz daha vakit ayırmalıyız. Onlar vakit geçireceğimiz güzel zamanlar sizlere iyi gelecektir. Kendimizi 8 Eylül’de Mars ve Uranüs’ün etkisiyle kendimizi daha enerjik ve kararlı hissedeceğiz. 8 Eylül’den sonra kendimizi huzursuz hissedebiliriz. İş yerindeki konuşmalar canımızı sıkabilir. Bazı dedikoducular etrafınızda dolaşabilir. Dikkatli olun ve aldırış etmemeye çalışın.

13 Eylül’de Parçalı bir Güneş Tutulması Başak burunda gereçekleşek. Genel olarak baktığımızda uzlaşmazlıklar yaşanabilir. Güçte zayıflama bir düşüş olabilir, sağlığımıza biraz daha dikkat etmeliyiz. Kazalara, hastalıklara aman dikkat diyoruz.

Siz Boğalar tutulma sırasında katılacağız bir kitap fuarında, okulda kütüphanede ya da ilgi duyduğunuz bir alana gidecek olursanız orada biriyle tanışabilirsiniz. Güzel bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Eğer bir eşiniz varsada bebek planları yapabilirsiniz. Eşinizle bu tutulmanın etkisiyle tatil planları yaparken kendinizi bulabilirsiniz. Ayın ortalarına doğru size tavsiyem aşk ile işi karıştırmayın. Çalışma sorumluluklarınızı ihmal etmeyin. Ayın 17’sinde finansal konularla ilgilenebilirisiniz. Uzun vadeli tasarruf stratejisi oluşturabilirsiniz.

28 Eylül’de Tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay tutulması genel olarak bizlerde gel-gitlere eden olabilir zorlanabiliriz. Kendimiz enerji dolu hissedeceğiz. Daha bir mücadele içinde olup biraz daha hırçın tavırlar sergileyebiliriz. Enerjimizi iyi kullanmalıyız. Kendimizi kontrol etmeliyiz. Siz Boğalar bu tutulma ile sosyalleşeceksiniz.

Sonbahar rüzgarıyla gelir ağaçlardaki o güzel yaprakları renk cümbüşüyle alıp götürür,

Ama ağaçlar vazgeçmez, yeşermeye devam ederler..

Sen de vazgeçme umut ile sarıl hayata….

Rengarenk hayat dolu olmanız dileğiyle…

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

image

Eylül ayı genel olarak baktığımızda bıraz zorlayıcı bazen sıkıcı olabilir. Ama bizler ne yapacağız zorluklara, aksiliklere aldırış etmeyeceğiz.. Hayatımıza yön vereceğimiz kararları alırken temkinli davranıp ona göre önlem alıyoruz.. 5 Eylül Güneş–Pluto etksiyle hayatınızda değişiklikler yapmak isteyebilirisiniz. 6 Eylül ile birlikte çevrenizdekilerle çok iyi iletişime geçebilecek kendinizi rahatlıkla ifade edeceksiniz.Özel bir takım beceriler kazanabilirsiniz. Yapmak istediğiniz ne varsa denemekten çekinmeyin. 9 Eylül’e dikkat diyoruz. İlişkilerde zorlanmalar yaşabilirsiniz. İsyancı tavırla rsergilemekten kaçının. 13 Eylül’de Parçalı bir Güneş Tutulması Başak burunda gereçekleşek. Genel olarak baktığımızda uzlaşmazlıklar yaşanabilir. Güçte zayıflama bir düşüş olabilir, sağlığımıza biraz daha dikkat etmeliyiz. Kazalara, hastalıklara aman dikkat diyoruz. Siz İkizler bu Parçalı Güneş tutulmasında sizi heycanlandıracak yeni bir düzenle merhaba diyebilirsiniz. Yeni bir ev alabilir, yeni bir yere taşınabilirsiniz. Aileye yeni üye eklenebilir. Yurt dışı konuları gündemde olabilir. Bekleyin ve görün bakalım neler olacak ? 🙂 Ayın ortalarına doğru ikili ilşkilerinize dikkat edin. Özellikle iş yerinde bir takım problemler yaşayabilirsiniz.

28 Eylül’de Tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay tutulması genel olarak bizlerde gel-gitlere eden olabilir zorlanabiliriz. Kendimiz enerji dolu hissedeceğiz. Daha bir mücadele içinde olup biraz daha hırçın tavırlar sergileyebiliriz. Enerjimizi iyi kullanmalıyız. Kendimizi kontrol etmeliyiz. İkizler Tam Ay tutulmasında aman diyoruz bir dostluğun sonu gelebilir.

Sonbahar rüzgarıyla gelir ağaçlardaki o güzel yaprakları renk cümbüşüyle alıp götürür,

Ama ağaçlar vazgeçmez, yeşermeye devam ederler..

Sen de vazgeçme umut ile sarıl hayata….

Rengarenk hayat dolu olmanız dileğiyle…

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Eylül ayı genel olarak baktığımızda bıraz zorlayıcı bazen sıkıcı olabilir. Ama bizler ne yapacağız zorluklara, aksiliklere aldırış etmeyeceğiz.. Hayatımıza yön vereceğimiz kararları alırken temkinli davranıp ona göre önlem alıyoruz. 5 Eylül Güneş-Pluto etkisiyle bir hayranın doğabilir. O hayran sana gelirse hiç şaşırma derim 🙂 Eğer bir ilişkiniz varsa da, birlikte hedefleriniz hakkında konuşmak için, ilerisini sağlam temeller üzerine kurmak adına ilişkinizi destekleyici konuşmalar yapabilirsiniz. Bu konuşmaların sonrası ilişkiniz güçlenecek ve bağlılığınız derinleşecek. 6 Eylül’de Venüs gelir sektörünüzün üstünde kendinizi alışverişe verebilir. Takı, yeni kıyafetler alabilirsiniz. 8 Eylül’de çalıştığınız yerden uzun zamandan beri isteyemediğiniz zam için konuşabilirsiniz.

13 Eylül’de Parçalı bir Güneş Tutulması Başak burunda gereçekleşek. Genel olarak baktığımızda uzlaşmazlıklar yaşanabilir. Güçte zayıflama bir düşüş olabilir, sağlığımıza biraz daha dikkat etmeliyiz. Kazalara, hastalıklara aman dikkat diyoruz. Siz Yengeçler eğer bir rahatsızlığınız varsa hemen tedaviye başlamalısınız. Sağlığımıza ayrı bir önem göstermemiz gerekiyor. Siz Yengeçler Parçalı Güneş tutulmasında bir yazı projesinİ başlatmak size ilham verebilir. Yine bu tutulmada tatilplanları yapabilirsiniz. Ayın ortalarına doğru sağlığınız için egzersizlere başlayabilirsiniz. Spordan vazgeçmemelisiniz.

28 Eylül’de Tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay tutulması genel olarak bizlerde gel-gitlere eden olabilir, zorlanabiliriz. Kendimiz enerji dolu hissedeceğiz. Daha bir mücadele içinde olup biraz daha hırçın tavırlar sergileyebiliriz. Enerjimizi iyi kullanmalıyız. Kendimizi kontrol etmeliyiz. Siz Yengençler bu tutulmada sorunlu bir aile meselesi tadınızı kaçırabilir. Aile içinde bir şeylerin sonu gelebilir. Sizler lütfen sakin olup ortamı yumuşaltmaya çalışın.

Sonbahar rüzgarıyla gelir ağaçlardaki o güzel yaprakları renk cümbüşüyle alıp götürür,

Ama ağaçlar vazgeçmez, yeşermeye devam ederler..

Sen de vazgeçme umut ile sarıl hayata….

Rengarenk hayat dolu olmanız dileğiyle…

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS )

image

Eylül ayı genel olarak baktığımızda bıraz zorlayıcı bazen sıkıcı olabilir. Ama bizler ne yapacağız zorluklara, aksiliklere aldırış etmeyeceğiz.. Hayatımıza yön vereceğimiz kararları alırken temkinli davranıp ona göre önlem alıyoruz. 5 Eylül Güneş-Pluto etkisiyle patronunuzdan zam istemek için uygun bir gün olabilir.

13 Eylül’de Parçalı bir Güneş Tutulması Başak burunda gereçekleşek. Genel olarak baktığımızda uzlaşmazlıklar yaşanabilir. Güçte zayıflama bir düşüş olabilir, sağlığımıza biraz daha dikkat etmeliyiz. Kazalara, hastalıklara aman dikkat diyoruz. Siz Aslanlar Parçalı Güneş Tutulmasında işiniz ile ilgili kazançlı olacağınız bir fırsat çıkabilir ve gelir seviyeniz artabilir.

Ayın ortalarına doğru lüks bir şey almak isteyebilirsiniz. Ürün satın almak için aslında hiç de uygun bir dönem değil, biraz daha sabredin. Eylül ayı sanki aşk konularında sizlerde bir kıpırdanmalar ardından da bir takım olaylar gelişebilir. Gözünüzü dört açın gelen aşkı kaçırmayın. Evli olan çiftler ise bebek yapmaya ya da evlatlık edinmeye karar verebilirler.

28 Eylül’de Tam Ay tutulması gerçekleşiyor . Bu ay tutulması genel olarak bizlerde gel-gitlere eden olabilir zorlanabiliriz. Kendimiz enerji dolu hissedeceğiz. Daha bir mücadele içinde olup biraz daha hırçın tavırlar sergileyebiliriz. Enerjimizi iyi kullanmalıyız. Kendimizi kontrol etmeliyiz. Siz Aslanları bu Ay tutulması’nda bir başarı elde edebilirsiniz, iş gezisine çıkabilir daha sonrasında da bir sözleşme imzalayabilirsiniz..

Sonbahar rüzgarıyla gelir ağaçlardaki o güzel yaprakları renk cümbüşüyle alıp götürür,

Ama ağaçlar vazgeçmez, yeşermeye devam ederler..

Sen de vazgeçme umut ile sarıl hayata….

Rengarenk hayat dolu olmanız dileğiyle…

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Eylül ayı genel olarak baktığımızda bıraz zorlayıcı bazen sıkıcı olabilir. Ama bizler ne yapacağız zorluklara, aksiliklere aldırış etmeyeceğiz.. Hayatımıza yön vereceğimiz kararları alırken temkinli davranıp ona göre önlem alıyoruz. 5 Eylül Güneş-Pluto etkisiyle gireceğiniz ortamlarda gözler sizlerin üzerinde olacak. O zamansa neden biraz daha sosyaleşmeyelim ki? Değişik ortamlara girip farklı kişilerle taşınışmak sizlerede iyi gelecektir. Girdiğiniz bu ortamlarda özle biriyle tanışma ihtimalini de atlamayalım 🙂 Eğer bir eşiniz varsa da, gireceğiniz ortamlarda eşinizi kolunuzda göremekten gurur duyacaksınız.

6 Eylül gibi şüphe duyduğunuz olayların üstüne gideceksiniz. Çevrenizdekileri izleyip işin aslını öğrenmek isteyebilirsiniz. Ve sizi rahatsız her ne ise onu bulup çözüme ulaştıracaksınız.

13 Eylül’de Parçalı bir Güneş Tutulması Başak burunda gereçekleşek. Genel olarak baktığımızda uzlaşmazlıklar yaşanabilir. Güçte zayıflama bir düşüş olabilir, sağlığımıza biraz daha dikkat etmeliyiz. Kazalara, hastalıklara aman dikkat diyoruz..

Siz Başaklar bu Parçalı Güneş Tutulmasında görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Kendiniz ile ilgili yapacağınız değişiklikler sizlere iyi gelebilir. Yeni iş olasılıkları gündeme gelebilir. Kısacası bu Güneş Tutulması sizler için değişim demek olacaktır.

28 Eylül’de Tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay tutulması genel olarak bizlerde gel-gitlere eden olabilir zorlanabiliriz. Kendimiz enerji dolu hissedeceğiz. Daha bir mücadele içinde olup biraz daha hırçın tavırlar sergileyebiliriz. Enerjimizi iyi kullanmalıyız. Kendimizi kontrol etmeliyiz. Bu Ay tutulması siz Başakları stresli giden bir işi sonlandıracak. Bu iş ile ilgili bitiş belki kendiniz için çalışmaya olanak verecek. Ay sonuda finansal olarak kazançlı çıkacaksınız.

Sonbahar rüzgarıyla gelir ağaçlardaki o güzel yaprakları renk cümbüşüyle alıp götürür,

Ama ağaçlar vazgeçmez, yeşermeye devam ederler..

Sen de vazgeçme umut ile sarıl hayata….

Rengarenk hayat dolu olmanız dileğiyle…

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM )

image

Eylül ayı genel olarak baktığımızda bıraz zorlayıcı bazen sıkıcı olabilir. Ama bizler ne yapacağız zorluklara, aksiliklere aldırış etmeyeceğiz.. Hayatımıza yön vereceğimiz kararları alırken temkinli davranıp ona göre önlem alıyoruz.. 6 Eylül’de arkadaş ilişkilerine, dostlarımıza daha çok önem vereceğiz. Onlarla ilişkilerimizi güçlendireceğiz. Dostlarımızla buluşup harika geçireceğimiz zamanlar olacak. Keyfini çıkartın !

13 Eylül’de Parçalı bir Güneş Tutulması Başak burunda gereçekleşek. Genel olarak baktığımızda uzlaşmazlıklar yaşanabilir. Güçte zayıflama bir düşüş olabilir, sağlığımıza biraz daha dikkat etmeliyiz. Kazalara, hastalıklara aman dikkat diyoruz. Parçalı Güneş tutulmasında siz Teraziler gelişimize daha çok önem vereceksiniz. Tutulma döneminde daha çok çalışcaksınız. Ama biraz sakin diyoruz ve kendinizi yormadan bazı işleri yoluna koymaya çalışın.

28 Eylül ‘de Tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay tutulması genel olarak bizlerde gel-gitlere eden olabilir, zorlanabiliriz. Kendimiz enerji dolu hissedeceğiz. Daha bir mücadele içinde olup biraz daha hırçın tavırlar sergileyebiliriz. Enerjimizi iyi kullanmalıyız. Kendimizi kontrol etmeliyiz. Ay Tutulması en yakın arkadaşınızın hayatında önemli bir değişikliği getirecek. Arkadaşınla güzel bir kutlamayla bu tutulmanın verdiği kasvetten kurtulmanızı sağlayacaktır.

Sonbahar rüzgarıyla gelir ağaçlardaki o güzel yaprakları renk cümbüşüyle alıp götürür,

Ama ağaçlar vazgeçmez, yeşermeye devam ederler..

Sen de vazgeçme umut ile sarıl hayata….

Rengarenk hayat dolu olmanız dileğiyle…

AKREP ( 23 EKİM – 21 KASIM )

image

Eylül ayı genel olarak baktığımızda bıraz zorlayıcı bazen sıkıcı olabilir. Ama bizler ne yapacağız zorluklara, aksiliklere aldırış etmeyeceğiz.. Hayatımıza yön vereceğimiz kararları alırken temkinli davranıp ona göre önlem alıyoruz. 5 Eylül Güneş-Pluto etkisiyle gireceğiniz ortamlarda güzel arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Eylül ayının ilk haftası kariyer sektörünüzde olumu gelişmeler gündeme gelebilir. Biraz daha zaman geçtikten sona her şey yoluna girecek göreceksiniz.

13 Eylül’de Parçalı bir Güneş Tutulması Başak burunda gereçekleşek. Genel olarak baktığımızda uzlaşmazlıklar yaşanabilir. Güçte zayıflama bir düşüş olabilir, sağlığımıza biraz daha dikkat etmeliyiz. Kazalara, hastalıklara aman dikkat diyoruz. Siz Akrepler gerçekleşecek olan bu Parçalı Güneş tutulmasında çocukluğunuzda ki hayalleri sürdürmeye olanak verebilir. Çocukluğunuzda ki o saf hayallerin peşinden hiç düşmeden gidin. Tutulma döneminde yapmak istediğiniz şeylerden kaçmayın. Korkunun başarının önüne geçmesine izin vermeyin. Ne yapmak istiyorsanız gerçekleştirin.

Ayın ortalarına doğru arkadaşlarınıza biraz zaman ayırmalısınız. Onları fazlasıyla ihmal etmiş olabilirsiniz. 17 Eylül gibi gelir düzeyinizi gözden geçirmelisiniz ve tasarrufa geçmelisiniz.

28 Eylül’de Tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay tutulması genel olarak bizlerde gel-gitlere eden olabilir zorlanabiliriz. Kendimiz enerji dolu hissedeceğiz. Daha bir mücadele içinde olup biraz daha hırçın tavırlar sergileyebiliriz. Enerjimizi iyi kullanmalıyız. Kendimizi kontrol etmeliyiz. Siz Akrepler Ay tutulmasıyla birlikte zor bir iş atamanız başarı ile sonuçlanacak gibi görünüyor.

Sonbahar rüzgarıyla gelir ağaçlardaki o güzel yaprakları renk cümbüşüyle alıp götürür,

Ama ağaçlar vazgeçmez, yeşermeye devam ederler..

Sen de vazgeçme umut ile sarıl hayata….

Rengarenk hayat dolu olmanız dileğiyle…

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

Eylül ayı genel olarak baktığımızda bıraz zorlayıcı bazen sıkıcı olabilir. Ama bizler ne yapacağız zorluklara, aksiliklere aldırış etmeyeceğiz.. Hayatımıza yön vereceğimiz kararları alırken temkinli davranıp ona göre önlem alıyoruz.. 5 Eylül Güneş –pluto etksiyle sizi heycanladırcak bir kariyer fırsatı karşınıza çıkartıyor. 6 Eylül ‘de size çok iyi gelecek bir tatile çıkabilirsiniz.

13 Eylül’de Parçalı bir Güneş Tutulması Başak burunda gereçekleşek. Genel olarak baktığımızda uzlaşmazlıklar yaşanabilir. Güçte zayıflama bir düşüş olabilir, sağlığımıza biraz daha dikkat etmeliyiz. Kazalara, hastalıklara aman dikkat diyoruz. Siz Yaylar bu Güneş Tutulması kariyerinizde çok önemli bir yere gelemenizi sağlayabilir. Kendi işinize geçebilir ya da size ödül değerinde işle ilgili başk abir fırsat doğabilir.Bu size gelecek olan nadir fırsatı kaçırmayın.

Ayın ortalarına doğru ailenize çok fazla vakit ayıramaybilirisiniz. Ailenize tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

28 Eylül‘de Tam Ay tutulması gerçekleşiyor . Bu ay tutulması genel olarak bizlerde gel-gitlere eden olabilir zorlanabiliriz. Kendimiz enerji dolu hissedeceğiz. Daha bir mücadele içinde olup biraz daha hırçın tavırlar sergileyebiliriz. Enerjimizi iyi kullanmalıyız. Kendimizi kontrol etmeliyiz.. Siz Yaylar bu Tam Ay Tutulmasında ilişkinizde sizi tatmin etmeyen durumlar varsa ilişkiye son verebilirsiniz.

Sonbahar rüzgarıyla gelir ağaçlardaki o güzel yaprakları renk cümbüşüyle alıp götürür,

Ama ağaçlar vazgeçmez, yeşermeye devam ederler..

Sen de vazgeçme umut ile sarıl hayata….

Rengarenk hayat dolu olmanız dileğiyle…

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

image

Eylül ayı genel olarak baktığımızda bıraz zorlayıcı bazen sıkıcı olabilir. Ama bizler ne yapacağız zorluklara, aksiliklere aldırış etmeyeceğiz.. Hayatımıza yön vereceğimiz kararları alırken temkinli davranıp ona göre önlem alıyoruz.. 5 Eylül Güneş–Pluto etksiyle eğer bazı yazılı çalışmalarınız varsa bunları bir yurt dışı gezisinde yayımlama fırsatı doğabilir. 6 Eylül’de gideceğiniz, bir davette, konserde ya da bir filmde özel birisiyle karşılaşabilirsiniz.

Gözlerinizi dört açın o kişi belki hayatınız olacak. Dikkat diyoruz.İlişkilerde zorlanmalar yaşabilirsiniz. İsyancı tavırla rsergilemekten kaçının. 13 Eylül’de Parçalı bir Güneş Tutulması Başak burunda gereçekleşek. Genel olarak baktığımızda uzlaşmazlıklar yaşanabilir. Güçte zayıflama bir düşüş olabilir, sağlığımıza biraz daha dikkat etmeliyiz. Kazalara, hastalıklara aman dikkat diyoruz. Parçalı Güneş Tutulması siz Oğlaklara ; seyahat ya da yurt dışında sizi de heycanlandıracak bir eğitim fırsatı sunabilir.

Ayın sonlarına doğru sağlığımızla, görüntümüzle ilgilenebiliriz. Hayatınıza biraz sakin çeki düzen vermelisiniz. Kendinizi fazla yoruyorsunuz.

28 Eylül ‘de Tam Ay tutulması gerçekleşiyor . Bu ay tutulması genel olarak bizlerde gel-gitlere eden olabilir zorlanabiliriz. Kendimiz enerji dolu hissedeceğiz. Daha bir mücadele içinde olup biraz daha hırçın tavırlar sergileyebiliriz. Enerjimizi iyi kullanmalıyız. Kendimizi kontrol etmeliyiz. Siz Oğlaklar bu Ay Tutulmasında ailevi problemlerden dolayı biraz yıpranabilirsiniz. Sakin olun ve daima güçlü durun.

Sonbahar rüzgarıyla gelir ağaçlardaki o güzel yaprakları renk cümbüşüyle alıp götürür,

Ama ağaçlar vazgeçmez, yeşermeye devam ederler..

Sen de vazgeçme umut ile sarıl hayata….

Rengarenk hayat dolu olmanız dileğiyle…

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

image

Eylül ayı genel olarak baktığımızda bıraz zorlayıcı bazen sıkıcı olabilir. Ama bizler ne yapacağız zorluklara, aksiliklere aldırış etmeyeceğiz.. Hayatımıza yön vereceğimiz kararları alırken temkinli davranıp ona göre önlem alıyoruz. 5 Eylül Güneş-Pluto etkisi sizlerin üzerinde romantik bir etki yapacak. Eşiniz ile güzel keyifli anlar paylaşmak için harik bir zaman olacak. Yalnız iseniz karşınıza gizemli biri çıkabilir. Gözlerinizi dört açın 🙂

13 Eylül’de Parçalı bir Güneş Tutulması Başak burunda gereçekleşek. Genel olarak baktığımızda uzlaşmazlıklar yaşanabilir. Güçte zayıflama bir düşüş olabilir, sağlığımıza biraz daha dikkat etmeliyiz. Kazalara, hastalıklara aman dikkat diyoruz. Parçalı Güneş Tutulması siz Kovlar’a aşkı beraberinde getirebilir. Yani özel biriyle tanışabilirsiniz. Bunun dışında doğru mali zorlanmalar olabilir. Finansal harcamalara biraz daha dikkat etmelisiniz.

28 Eylül’de Tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay tutulması genel olarak bizlerde gel-gitlere eden olabilir zorlanabiliriz. Kendimiz enerji dolu hissedeceğiz. Daha bir mücadele içinde olup biraz daha hırçın tavırlar sergileyebiliriz. Enerjimizi iyi kullanmalıyız. Kendimizi kontrol etmeliyiz. Siz Kovalar bu tutulma ile eğer bir grup projenin içerisindeyseniz başarı ile sonuçlanacak. Güzel kazançlar elde edeceksiniz. Arkadaşlarınızla kutlama yapmak için harika bir zaman olacak.

Sonbahar rüzgarıyla gelir ağaçlardaki o güzel yaprakları renk cümbüşüyle alıp götürür,

Ama ağaçlar vazgeçmez, yeşermeye devam ederler..

Sen de vazgeçme umut ile sarıl hayata….

Rengarenk hayat dolu olmanız dileğiyle…

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

image

Eylül ayı genel olarak baktığımızda bıraz zorlayıcı bazen sıkıcı olabilir. Ama bizler ne yapacağız zorluklara, aksiliklere aldırış etmeyeceğiz.. Hayatımıza yön vereceğimiz kararları alırken temkinli davranıp ona göre önlem alıyoruz. 5 Eylül Güneş-Pluto etkisiyle bir beraberliğe adım atmak içi kararlar alabiliriz. Kimi Balıklar için evlilik ve nişan için harika bir zaman diyebiliriz.

13 Eylül’de Parçalı bir Güneş Tutulması Başak burunda gereçekleşek. Genel olarak baktığımızda uzlaşmazlıklar yaşanabilir. Güçte zayıflama bir düşüş olabilir, sağlığımıza biraz daha dikkat etmeliyiz. Kazalar , hastalıklara aman dikkat diyoruz. Parçalı Güneş Tutulması siz Balıklar bu tutulmada ilişkiniz konusunda biraz kafalarınız karışabilir. Evlenme kararı aldığınız kişiyle ilişkinizi gözden geçirebilir hatta bunun sonucunda vazgeçedebilirsiniz. Özgürlüğünüzün kısıtlanacağı düşünçeleri içirinde kendinizi bulabilirsiniz. Alacağınız kararın çok önemli olduğunu unutmayın ve iyi düşünün ani karar vermekten kaçının. Yine ayın ortalarına doğru aşk hayatınızda yanlış anlşılmalardan dolayı tatsızlıklar çıkabilir. Birbirinizi kırmadan hayal kırıklıklarına yer vermeden problem çözücü olmaya çalışın. Ayın sonlarına doğru parasal kazançlar elde edebilirsiniz. Finansal bakımdan güçlenmeye başlayacaksınız.

28 Eylül’de Tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay tutulması genel olarak bizlerde gel-gitlere eden olabilir zorlanabiliriz. Kendimiz enerji dolu hissedeceğiz. Daha bir mücadele içinde olup biraz daha hırçın tavırlar sergileyebiliriz. Enerjimizi iyi kullanmalıyız. Kendimizi kontrol etmeliyiz. Siz Balıklar eğer yüklü bir borcunuz var ise rahatlıkla bu tutulma ile üstesindne geleceksiniz.

Sonbahar rüzgarıyla gelir ağaçlardaki o güzel yaprakları renk cümbüşüyle alıp götürür,

Ama ağaçlar vazgeçmez, yeşermeye devam ederler..

Sen de vazgeçme umut ile sarıl hayata….

Rengarenk hayat dolu olmanız dileğiyle…

 

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...