iOS 9 Çıktı! Nasıl İndireceksiniz Serinletici’de

Share

Apple’ın mobil işletim sistemi iOS’un yeni sürümü iOS 9 bu akşam yayınladı.

Apple, WWDC 15 etkinliği sonrası yayınladığı iOS 9 Beta sürümleri ile işletim sistemini hatalardan arındırmayı hedeflemişti. Apple daha sonra radikal bir karar alarak iOS 9 Beta sürümlerini halka açmış ve herkesin iOS 9 Beta sürümlerini denemesini sağlamıştı. iPhone 6s etkinliğinde Apple, iOS 9’un hatalardan arındığını ve nihai sürümün 16 Eylül günü yayınlayacağını açıklamıştı.

Apple, söz verdiği gibi iOS 9 güncellemesinin dağıtımına bugün başladı. iOS 9 güncellemesini destekleyen tüm iPhone, iPad ve iPod touch sahipleri, güncellemeyi an itibariyle indirmeye başlayabilir. Ancak Apple serverlarının yoğunluğundan dolayı iOS 9 güncellemesini geç inebileceğini belirtelim.

iOS 9’u destekleyen iPhone ve iPad modelleri

iOS 9 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3 ve iPod touch 5 alıyor.

iOS 9 nasıl yüklenir?

iOS 9 güncellemesini; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. iTunes üzerinden güncellemek için ise iPhone ve iPad’inizi PC’ye bağlamanız ve güncellemeleri denetle demeniz yeterli olacaktır.

iOS 9 güncellemesi performans ve stabilite iyileştirmelerinin yanında birçok yeni özellikler de sunuyor.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...