Merkür Terazi Burcunda Retrosu

Share

17  Eylül – 9 Ekim’e  kadar Merkür Terazi burcunda geri hareketine devam edecek. Peki Merkür’ün Astrolojideki yeri nedir? Merkür Astorloji de haberleşmede rolünü alıyor. Yani  iletişim, düşünceler ve algılar üzerinde etkili olacak. Özellikle iletişim dediğimizde elektronik aletlerimiz akla gelir. Merkür Retrosu olduğu  dönemlerde elektronik  aletlerimiz bozulabilir, tüm aksilikler ard arda gelmeye başlayabilir. Bir bakmışsınız telefonunuz, iş yerinde kullandığınız pc, vs araçlarınız, evde elektronik  aletleriniz bozuluverir, evi su basar. Hepsi  Merkür’ün suçu.

Algıları etkiler  demiştik. Yani Retro döneminde sinirlerimiz bozulur, sakinliğimizi koruyamayabilir hemen öfkelenebiliriz. Karşımızdaki bizi anlamaz biz onu anlamayız  saçma sapan bir tartışma ortamında bulabilirsiniz  kendinizi. İlişkilere aman dikkat diyoruz. Sinirinizi  bozan sözler duyduğunuzda o ortamdan hemen uzaklaşın ve bir çikolatayla sakinleşin.

Bu dönemde düşüncelerimizi gözden geçirmeliyiz kararlarımızı  ertelemeliyiz. Ya da illa karar almak  zorundaysanız da iyi düşünün. Retro dönemlerinde sözleşmelerden, alım satım işlerini ertelemenizin daha iyi olacağı söylenir. Biz biraz daha dikkat diyoruz. Eğer inanıyorsanız acele etmeyin.

Merkür Gerilemesinin Burçlara Etkileri;

KOÇ; İkili ilişkilerinizde şüphe içine düşebilirsiniz. Kendinize sorular sorar durursunuz. İlişkinizi  gözden geçirin ve sorgulamaya devam edin. Hemen  karar vermeyin biraz dikkat.

BOĞA: İş ile  ilgili bir proje içerisindeyseniz bu  gerileme sizler için fırsat olabilir. Projeyi değiştirebilir daha iyi bir sonuca doğru ilerleyebilirsiniz. Ekipteki çalışma arkadaşlarınızın fikirlerine, önerilerine açık olun .

İKİZLER: Gerileme döneminde sürekli  fikirleriniz, düşünceleriniz birbirini tutmayabilir. Sabah düşündüğünüz her neyse akşamı değişkenlikler gösterebilir. Aşk konularında kafa karışılıkları olabilir. Eski bir sevgili gündeme   gelebilir. Dikkat diyoruz.

YENGEÇ: Bazı kararlar almak zorunda olabilirsiniz. Bu oturduğunuz ev ile ilgili olur ya da aynı evi  paylaştığınız  arkadaşınız  ile ilgili. Yeni ev almak, kiraya çıkmak isteyebilirsiniz. Sizin için hangisi doğru  karar olduğunu  kestiremeyebilirsiniz. Kendinizi garantiye alıp bu dönemde düşünmek en iyi yapacağınız şey olsun.

ASLAN: Elektronik bir alet, araba satın almaktan ve herhangi bir sözleşme yapmaktan kaçının ve şu Retro  döneminde zamana bırakın. Tabi aciliyetiniz yoksa zorunlu bir durum oluşmayacaksa.

BAŞAK: Geri hareket döneminde hesaplarınızı, bütçenizi, mülk ile ilgili konularınızı gözden geçirmek sizler için harika bir zaman olacak. Alım – satım durumlarınızı değerlendirin ve hemen karar vermeyin. Retrodan sonra  satım işlerinizle  ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ : Ruhsal inişler çıkışlar yaşabilirsiniz. Zamanınızı karmaşıklığın içinde boş boş harcayın ve düşünmeyin. Kendinizi dinleyin. Retro döneme yeniden düşünme kendini dinleme dönemidir. Her şey yoluna girecek.

AKREP: Retro döneminde kendinizi zihinsel olarak rahatlamaya alın. Beyninizi dinlendirin. Çünkü şu aralar bir  hayli beyininiz yorgun. Meditasyon, spora devam edin. Yaşamın gürültüsünden uzaklaşın.

YAY: Önümüzdeki birkaç hafta arkadaşlarınızla kafanızı karıştıracak konuşmalardan kaçının. Yaşamınızı ilgilendirecek konular üzerine kararlar almaktan kaçının.

OĞLAK: Mesleğiniz ile ilgili kafa karıştırıcı bir karar almak zorunda kalabilirsiniz. Kararlarınızı 9 Ekim’e kadar ertelesiniz iyi olur. Planlar için aceleye hiç gerek yok.

KOVA: Mesleki konularda çalışmalarınızda biraz zorlanabilirsiniz. Projenizi tamamlamak ve iyileştirmek için güzel bir zaman olacak. Sonunda gurur duyacağınız bir işi başarmış olacaksınız.

BALIK: Mali konularda sıkıntılar baş gösterebilir. Para konuları sinirinizi bozabilir. Eşinizle mali konulardaki anlaşmazlıktan doğacak tartışmalardan kaçının. 9 Ekim’den sonra her şey düzene girecek.

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...