‘Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses’

Share

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Yenikapı’daki “Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses” mitingi başladı. Başbakan Davutoğlu’nun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da helikopterle Sivil Dayanışma Platformu’nun düzenlediği miting alanına geldi.

 

Erdoğan’ın bulunduğu helikopterin miting alanı üzerinde tur attığı anonsu yapılınca, vatandaşlar Türk bayrakları sallayarak Cumhurbaşkanı’nı selamladı.

Miting için öğle saatlerinde alana gelmeye başlayan vatandaşlar, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez”, “Türk Kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir” sloganları attı.

Şehit aileleri ve gazilerin yer aldığı protokolde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında şehit savcı Mehmet Selim Kiraz’ın anne ve babası oturdu.

Kaynak: AA

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...