David Beckham Aktör Oldu

Share

Futbol dünyasının ünlü isimlerinden David Beckham oyunculuğa adım attı. 40 yaşındaki Beckham ‘Outlaws’ (Kanunsuzlar) adlı kısa filmde gizemli bir motosikletli rolünde.

‘Outlaws’ adlı filmde Beckham, aklında  bir trapez sanatçısı olan gizemli bir motosikletliyi canlandırıyor. Filmde, aynı zamanda çılgın bir yönetmenin intikam için aradığı kişidir de Beckham.

David Beckham’a filmde Katherine Waterston,Cathy Moriarty ve Harvey Keitel gibi ünlü isimler eşlik ediyor.

Sessiz rolü için ders almadığını belirten Beckham, rol arkadaşlarına müteşekkir.

“Böyle müthiş, profesyonel insanlarla çalışacağım için çok gergindim, mütevazi, çalışması çok kolaylar, benim işimi de kolaylaştırdılar, film boyunca bir şey söylemek zorunda kalmadım çünkü burada profesyonellerle çalıştım” diyen Beckham filmden keyif aldığını belirtse de oyunculuk konusunda bir kariyer planlamadığını da vurguluyor.

NTV

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...