Astroloji: Ekim 2015 Burç Yorumları

Share

Astroloji editörümüz Nilüfer Çökmez, Ekim ayı burç yorumlarıyla sizlerle:

Ekim Ayına genel olarak baktığımızda ilişkilerimizde, bizleri ilgilendiren konularda inanılmaz fırsatları karşımıza  çıkartacak. Yani Ekim Ay’ı büyüme ve gelişme dönemi olacak. 8 Ekim itibari ile Venüs Başak burcunda ilerleyecek. Ve tüm burçları yeni güzel aşklar bekliyor olacak. Aşk hayatınız parlıyor ve ikili ilişkiler düzeliyor. Venüs’ün Başak burcunda ilerlemesinden dolayı birazcık Başağın etkisiyle mükemmeli istiyor olacaksınız ama istekleriniz yavaş yavaş zamanla yerlerine oturacaktır. 9 Ekim’de Merkür’ün geri hareketi sona eriyor. Artık bir oh diyelim. Eylül Ayı sıkıntılı geçti aksililer, anlaşmazlıklar, bozulan elektronik aletler vs. Ekim Ayını sizeleri daha çok hayata bağlayacak yeni başlangıçlar yeni umutlarla kapatacağız.

11 Ekim ‘de Ay Terazi burcuna geçiyor ve 13 Ekim’de Terazi burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Ay Terzi burcundayken iyi kararlar almaya özen göstermeliyiz. İlişkilerimizi gözden geçirip etrafımızdakileri tartmak bazı olayları farkına varmanızı sağlayacaktır. 13 Ekim‘deki Yeni Ay ilişkilerde yeni başlangıçlara kapılarını açıyor olacak. 27 Ekim‘deki Boğa burcundaki Dolunay ile her türlü ihtiyaçlarınızı karşılayın.. Boğa zevkine düşkündür. O zaman bizle rne yapıyoruz;  zevklerinize, bizleri mutlu eden ne varsa ona odaklanıp gerçekleştiriyoruz. Bu Dolunay’da hayatın vermiş olduğu yorgunluktan kurtuluyoruz.

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

Koçlar; Ekim Ayının ilk  haftaları ilişkilerde zorlanabilirsiniz özellikle aşk ile ilgili konularda. Karşınızdakini  anlayamayabilir o sizi anlamyabilir. Birazcık bocalama olacak gibi. Arkadaş ilişkilerinizde bir sırrı saklayabilirsiniz. Sizde olan bu sır. Olayların büyümesini engelleyecek ve kalpler kırılmayacak. İşiniz ile ilgili konularda kafa  karışıklığınız olabilir. Yapacağınız sözleşmeyi 9 Ekim dahil olamak üzere tekrardan gözden geçirin. Sonunda doğu karar aldığınızı göreceksiniz. 12 Ekim’deki  Jüpiter-Plüton etkisiyle şöyle bir artık  sağlığınız için olsun, fiziksel  görünüm için spora başlamak için harika bir  zaman. Aynı  zamanda bu tarihte iş ile ilgili karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. 13 Ekim’de Terazi burcunda Yeni Ay meydana gelecek demiştik. Kişisel bakımdn kendi kendinizi stres altına alabilirsiniz.

Böyle hissetmenizin nedeni de sanki biraz duyusal yalnızlığınızdan olabilir. Kalbinizde korkuya yer vermeyin kalp sevgiyi bekler. Kendinize her zaman şunu söyleyin: “Sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorum :)” . 17 Ekim’de bir iş teklifi alabilirsiniz değerlendirin derim 😉

27 Ekim‘de Boğa burcunda gerçekleşek Dolunay ile finansal bakımdan kazançlarınızda artık olabilir.

Ruhunuz kalbinizi şefkat ile tazelesin…

Sevginiz koca bir dünya yaratsın..

Dünyanızıda hayallerinizle, umutlarınızla donatmanız dileğiyle..

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

image

Boğalar: Ekim ayının ilk haftası bazı kendiniz ile ilgili konularda kendinizi ruhen ve bedenen  yorgun hissedebilirsiz. Sakinliğinizi kontrol ettiğiniz sürece her şeyin yoluna girdiğini  göreceksiniz. 8 Ekim’de Venüs Başak burcunda ilerliyor. Venüs size: Eğer tek iseniz yeni, kibar, nazik birisiyle tanışma fırsatını doğurabilir. Zaten bir ilişki içerisinde iseniz  de; Sevgilinizle romantik güzel bir tatil ayarlayabilirsiniz. Aşkınızı biraz daha canlı tutmak adına güzel  süprizler yapılabilinir. 10 Ekim’de parasal bakımdan gereksiz lüks harcamlardan kaçının. Finansal bakımdan bu  aralar sıkıntılı dönemdesiniz. 13 Ekim’deki Yeni Ay ile  kabul edilebilecek iş teklifi hiç beklemediğiniz bir anda gelebilir. Değerlendirebilirsiniz. 15 Ekim’de aşk hayatınızda canlılık var. Bu ay sanki Boğların aşkı yakalama aşkı kuvvetlendirme ayı  gibi olacak. Sizler için ayın ortalarına doğru yeni iş aramak,  görüşmelere gitmek içinde güzel zamanlar olacak. 27 Ekim’de olacak Dolunayda kendiniz için bir şeyler yapın yenilenin. Özellikle bayanlar kozmatik ürünlerle bir hayli ilgilenecekler.

Ruhunuz kalbinizi şefkat ile tazelesin…

Sevginiz koca bir dünya yaratsın..

Dünyanızıda  hayallerinizle, umutlarınızla donatmanız dileğiyle..

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

image

İkizler; Ekim ayının ilk haftası içinde sevdiğiniz biryle kendinizi tartışırken bulabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyun ve  alttn almayı deneyin. 8 Ekim Venüs’ün Başak burcunda seyri ile aileye daha bir düşkün olacaksınız,  sevgi sizin  için en baş  konularınız içerisinde olacak. Kişisel hayatınızdaki problemleri çözeceksiniz. 13 Ekim’de ki Yeni Ay’da mali konular olsun, aşk konuları olsun daha dikkatli olmanızda yarar var. Stresten kaçmaya çalışın. Bu stresli  döneminizde de kimseden kişisel özel  yardım istemeyin. Tek yapanız ereken kendinizle kalıp sevdiğiniz bir şeyi yapmak olacak. 25 Ekim gibi kendize mobilya, ev, araba lüks  bir şeyler almak  için güzel zamanlardır. Ayın sonlarına  doğru bir sözleşme yapmayı  planlıyorsanız eğer hemen imzalamayın. Avukata danışmakta yarar var. 27  Ekim’de meydana gelecek Dolunay’da huzuru yakalamaya çalışın ve problemlerinizi düzeltmek için bir şeyler yapmanızda yarar olacak.

Ruhunuz kalbinizi şefkat ile tazelesin…

Sevginiz koca bir dünya yaratsın..

Dünyanızıda  hayallerinizle, umutlarınızla donatmanız dileğiyle..

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Yengeçler : Ekim ayının ilk  haftasına bir telaş içerisinde girebilirsiniz. Bu ay  içerisinde  hayatınız ile ilgili alacağınız kararlar  sizi huzursuz edebilir. Aile ile  ters  düşebilir bir tartışmanın içerisidne kendinizi bulabilirsiniz. Sakin olun ve size  ne iyi gelecekse o şeye  yönelin .8  Ekim’de Venüs’ün Başak burcundaki  seyri ile sorumluluklarınızın üstesinden daha  çabuk ve stres yapmadan geleceğiz.13 Ekim ‘de ki Terazi bucundaki Yeni Ay ile ev içiresinde bir takım anlaşmazlıklara neden olabilir. Alınamayan kararlar üzerinden bir sorun büyüyebilir.Aile içindeki  anlaşmazlıkları sakin davranışlarınızla çözmeye  çalışın .15 Ekim’de sevdiğiniz bir ile kendinize küçük bir gezi  düzenleyebilirsiniz. Böylelikle huzursuz olduğunuz dönemi çabuk  atlatmış olacaksınız.27 Ekim’de Boğa burcunda bir Dolunay gerçekleşecek . Bu Dolunayda  düzenleyeceğiniz bir  parti , ya  da arkadaşlarınızla sizin ayarladığınız bir  toplanma  moral olarak size  çok iyi  gelecektir.Böylelikle Ekim ayını sorunlardan arınmış bir şekilde kapatmış olabilirsiniz.

Ruhunuz kalbinizi şefkat ile tazelesin…

Sevginiz koca bir dünya yaratsın ..

Dünyanızıda  hayallerinizle , umutlarınızla donatmanız dileğiyle..

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS )

image

Aslanlar : Ekim’in ilk haftası diyologlarınız da tartışmalara yer verebilirsiniz. Bu bir komşunuz olabilir ya  da  bir yakınınız . Sakin olun incir çekirdeğini bile doldurmayacak şeyler huzurunuzu kaçırmasın .8 Ekim ile birlite Venüs’ün Başak burcunda ilerlemesiyle geliriniz artşlar gözlenebilir. Bunu  fırsat bilip alışverişe koşabiliriz. Abartmadan , dozu kaçırmadan alışverişinizi yapın aman dikkat : ) .10 Ekim’de Venüs’ün  Satürn karesiyle ilişkinizde bir takım sorunlar çıkabilir . İlişkinizde bazen boğuluyor gibi hissedebilirsiniz kendinizi. Böyle dönemlerde gerginliklerde uzak durup bir şeyler ile oyalanmaya  çalışın .11 Ekim ‘de çalıştığınız ortamda  keyfinizi yerinize getirecek bir süpriz gelebilir. O ünü  huzur içinde kapatacaksınız. 12 Ekim ‘de Yeni Ay  meydana gelecek bu  Yeni Ay da bir  konu hakkında açıklama yapıp yapmamak konusunda ikilemde kalacaksınız. Bence açıklamasanız daha iyi olacak. Daha  sonra o konuyu  tekrar  değerlendirirsiniz.O gün boyunca atacağınız maillere ayrı olarak  kontrol  edip yollayın .17 Ekim ‘de sizlere gelecek bir ödül var . Beleyin bakalım.  23 Ekim ‘de Akrep Güneş burcuna ilerliyor. Aile ile daha  fazla vakt  geçirmek için iyi bir  zaman . 27  Ekim’de  Dolunay gerçekleşek. Bu Dolunay kariyerinizde çok iyi bir  noktaya geleceğinize işaret ediyor.Sizler için dönüm noktası olabilir. Ekim ayını daha  güçlü ve  yükselmiş kapatacaksınız. Ev ile ilgili dekorasyon işleriyle uğraşabilirisiniz .

Ruhunuz kalbinizi şefkat ile tazelesin…

Sevginiz koca bir dünya yaratsın ..

Dünyanızıda  hayallerinizle , umutlarınızla donatmanız dileğiyle..

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Başaklar: Ekim Ayı yoğun geçen Eylül ayından sonra biraz daha rahat geçecek .6 Ekim siz Başaklar  için iş arıyorsanız eğer , görüşmeler için iyi bir zaman . 8 Ekim ‘de Venüs Başak burcundaki seyri size aşkı da beraberinde getiriyor olacak : ) . Partnerinizin ya  da olacak kişinin  dikkateni çekebileceksiniz. Eğer yalnızsanız ve birisini hala bekliyorsanız bilin ki bu sefer o kalbinizin ritmini değitirecek kişiyi karşınıza çıkaracak. Venüs size tüm saflığı ile istediğiniz umutla bekleyen temiz kalple yeni br aşka adım atacaksınız.

9 Ekim ‘de  nasıl  ödeyeceğim diye dert ettiğiniz faturaların ödemelerini rahatlıkla yapacaksınız.Bu dönemde  kazançlı bir iş karşınıza çıkabilir. Ekim ‘in ilk haftası ikna  gücünüzün yüksek olduğu zamanlar. İstediğiniz bir şey için  bu zamanı  değerlendirebilirsiniz.

11 Ekim’i işlerinizi düzene koyup , planlı çalışarak  değerlendirebilirsiniz. 13 Ekim’de ki Yeni Ay ‘da birazcık  bazı  konular sizleri  huzursuz  edebilir , gerilebilirsiniz. Parasal bakımdan da rahatlayacağınız kazançlı bir Yeni  Ay olacak. Ayın ortalarına  doğru  evinizin bütçesinde bazı  düzenlemeler yapmak  sanki sizleri  parasal bakımdan rahatlatabilir.

27 Ekim ‘de  Boğa burcunda meydana  gelecek olan Dolunay ‘da eğitim ile ilgili konular  gündemde olabilir.Hayatınız ile  ilgili düzenlemeler yaprak istediğiniz  gibi olayları  sonuçlandırabilirsiniz.

Ruhunuz kalbinizi şefkat ile tazelesin…

Sevginiz koca bir dünya yaratsın ..

Dünyanızıda  hayallerinizle , umutlarınızla donatmanız dileğiyle..

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM )

image

Teraziler; 8 Ekim itibariyle Venüs’ün Başak burcunda seyri ile sizlerin rahatlamasını sağlayacak. Uzun süreden bei  üzerinizdeki olan çevrenin ve sizin kendi  kendinize  yaptığınız

Baskıdan  uzaklaşıyorsunuz. Kendi kabuğunuza çekliyorsunuz.Biraz yalnızlık sizleri mutlu  edecektir. Aile içindeki bir sorun çözüme ulaşacak. Gerilmeden ve sakince  problem ortadan kalkacak.Kariyer planlarınızı herkes  ile paylaşmayın.Mesela yapacağınız iş değişikliğini paylaşmanıza gerek yok . Her şey güzel olacak rahatlayın ve olumlu  düşünün .11 Ekim’de ki Jüpiter  -Plüto  etkisiyle eviniz ile ilgili  değişiklikler ve yenilikler için harika bir zaman olacak.13 Ekim’de ki Yeni Ay ‘da  kendinizle ilgili yapacağınız değişikliklerden kaçının . Hatta sizler bu  Yeni Ay ‘da  değişiklik yapmayın .22 Ekim’de ailenizle toplanıp bir şeyler paylaşmak için iyi bir zaman .Sevgilinizle beraber yalnız daha çok vakit geçirmeye çalışın .

Yalnız Teraziler ‘de 23 Ekim’de kendinize vakit ayırın . Rahatlayın , huzuru hissetmeye  çalışın sessizliğin sesini dinleyerek..27 Ekim’de ki  Dolunay ile finansal bakımdan  hareketlenmeler olacak . Bu Dolunayda ilişkimizi  gözden geçireceğiz .İlişkinizde artık bir  karar alma zamanıda diyebiliriz.

Ruhunuz kalbinizi şefkat ile tazelesin…

Sevginiz koca bir dünya yaratsın ..

Dünyanızıda  hayallerinizle , umutlarınızla donatmanız dileğiyle..

AKREP ( 23 EKİM – 21 KASIM )

image

Akrepler: 6 Ekim ‘deki Güneş Plüto karesi siz Akrepleri biraz zorlayacak gibi.Korkmayın bu durum  kısa süecek.Ekim ‘in ilk haftaları  bazı anlaşmazlıkları  sonlandırabilirsiniz.8 Ekim Venüs’ün Başak burcundaki seyri ile uzak kaldığınız arkadaşlarınızla birlikte güzel vakitler geçireceksiniz. Venüs sosyalleşmenizi sağlıyor. Sevgi Akrepler arkadaşlarınızın sizi ne kadar özlediğini göreceksiniz. : )  Bu ara alışverişten uzak dursanız iyi olur .13 Ekim‘de ki Yeni  Ay ile parasal bakımdan kendimizi ayarlamaya çalışçacağız. Bir şeylere hemen karar vermek isteyeceğiz. Fakat Yeni Ay Terazi  burcunda olacağı  için hemen acele karar  vermeyin . Bazı özel hayatınızda kendinizi  telaş içerisinde hissediyorsunuz. Fakat biraz sakin olun ve panik olamyın. Her şeyi  yavaşta olsa  düzene girecek ve  sağlam temeller üzerinde olacağından şüpheniz  olmasın.27 Ekim’de Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek bu dolunayda  sevdiğinizle romantik ortam yaratmak size  iyi gelecek ve  rahatlamanızı sağlayacak. Yalnız olan Akrepler de hayatınıza birisi  girebilir cesaretli olun ve  kendinize  güvenin.Nişan , evlilik konuları gündemde olacak  gibi bu Dolunay’da .

Ruhunuz kalbinizi şefkat ile tazelesin…

Sevginiz koca bir dünya yaratsın ..

Dünyanızıda  hayallerinizle , umutlarınızla donatmanız dileğiyle..

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

Yaylar: Ekim ayının ilk  haftası alışveriş çılgınlığı içerisinde kendinizi  bulabilirsiniz. Biraz dikkat   diyoruz. Çok  fazla açılmayın . 8  Ekim’de  Venüs’ün Başka  burcunda ki  seyri  kariyerinizde adeta  sizi  yükselişe geçirek. İş konularında  yeni  fırsatlar güzel  kazançlar sizleri bekliyor. 11 Ekim’de bir  terfi  alabilirsiniz.Ayın ortasında kazançlarınızda artış olacak.13 Ekim’deki Yeni Ay’da   iş ile  ilili bir  projede sorunlar  patlak verebilir.Böyle bir  proje  içerisine  henüz  girmediyseniz proje için çekimser  kalın .Bu Yeni Ay’da kendi adınıza güzel kararlar almanın tam zamanı . 27  Ekim Boğa burcundaki Dolunay ile işimiz ile ilgili konular  üzerinde duracağız. Bu Dolunay’da problemlerden kendinizi  arındırın .

Ruhunuz kalbinizi şefkat ile tazelesin…

Sevginiz koca bir dünya yaratsın ..

Dünyanızıda  hayallerinizle , umutlarınızla donatmanız dileğiyle..

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

image

Oğlaklar: Ekim‘in ilk  haftasıyla birlikte işinizde sorunlu bir işi  çözeceksiniz.Yaptıklarınızı her nekadar  kimse  görmüyor  diye  şikayet ediyorsunuz. Ama bu konuda yanılıyorsunuz iş yerinizde  kimin  ne iş yaptığı çok iyi biliniyor. Sonunda karşılığını  alacaksınız kalbinizi ferah tututun.8 Ekim Venüs’ün Başak burcunda ki seyriyle yeni bir eğitime başlanılabilinir.

Venüs – Başak  seyrini eğitim konularında  değerlendirin.Sizlere yeni gelecek olan imkanları  değerlendirin.13 Ekim ‘de ki Yeni Ay  bizlere  güzellikleri getirecek. Bulamadığınız  aşkı bu  ay bulabilirsiniz. Kormayın  sevebileceğinize ve sevilebileceğinize  inanmanız aslınd atüm  problemleri çözecektir. Bu Yeni Ay ‘da kimi Oğlaklar bebek müjdeleri gelebilir.Ayın sonlarına  doğru arkadaşlarınızla güzel vakitler  geçirecğiniz organizasyonlara dahil olabilirsiniz.27 Ekim’de  ki  Dolunay ile rahatlayın ve sürekli olumlu düşünün . Dualarınızdan vazeçmeyin . Kalbinizin temizliği saf olan gerçek olan hayatı size sunacaktır. Bir  davanız  var ise  çözülecek. Bu  Dolunay  da  duyularınızdan emin olup en  doğru  kararı  alacaksınız.

Ruhunuz kalbinizi şefkat ile tazelesin…

Sevginiz koca bir dünya yaratsın ..

Dünyanızıda  hayallerinizle , umutlarınızla donatmanız dileğiyle..

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

image

Kovalar; Ekim’in ilk haftaları mali konularda açılmamaya  özen  gösterin . Borca girmekten kaçınmanız yararınıza olacaktır.8 Ekim ile Venüs’ün Başak burcunda ilerlemesiyle kazancınızda artışlarsöz konusu .Bu  bir  miras olur , beklediğiniz fakat gelmeyen bir para gelebilir.Siz Kovalara  Ekim ayında oluşacak finansal konulara dikkat diyoruz.12 Ekim’de Terazi burcunda Yeni Ay meydana gelecek . Yeni Ay  başlangıçlar  demektir. Kalpten istediğiniz her ne varsa gerçekleştiğini çreceksiniz. Meyvelerini alacaksınızda. Gönülden isteyin korkmadan isteyin ki Allah’tan sizi en mutlu  edecek  güzelliği size versin .Yeni Ay ile aile içinde sorumluluklarınız  artacak. Ve yaptığınız  tatil planını  iptal edebilirsiniz.23 Ekim ile kariyer sekteründe yükselişe geçiyorsunuz. İyi bir işi sürdürmek için harika  bir zaman .

27 Ekim ‘de ki  Boğa burcundaki  Dolunay ile yuvanızda size heycan verecek gelişmeler olabilir.Bu mutluluğa yapacağınız alışverişlerle karşılık verebilirisiniz. Dışarı  çık  ve  rahatla artık .

Ruhunuz kalbinizi şefkat ile tazelesin…

Sevginiz koca bir dünya yaratsın ..

Dünyanızıda  hayallerinizle , umutlarınızla donatmanız dileğiyle..

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

image

Balıklar; Ekim ayının ilk haftası hayatınızla ilgili  adımları geçmişten  ders alarak daha profesyonel  atacaksınız. Bunun karşılığı size  ödül olarak gelecek. 8 Ekim Venüs’ün Başak burcundaki seyriyle ; ikili ilişkiler aşk konularının içinde bulacaksınız kendinizi .9  Ekim itibari ile  finansal ayarlamalarınızı  yapacaksınız.Mani  konularınız  düzeliyor.11 Ekim ‘de Jüpiterin etkisiyle  birlikte  heycan verici bir ilişki içeriside  kendinizi  bulabilirsiniz . Evlilik ,

nişan kararları almak için  uygun bir  zaman.13 Ekim’de  Yeni  Ay  meydna  gelecek .  Bu  dönem içerisinde iyi bir kariyer  fırsatı doğabilir. Koşulları  değerlendirin ve  önemlerinizi alın .27  Ekim Dolunay’ı ile ilişkileirmizi gözden geçireceğiz.Parasal bakımdan kendimizi korumaya almak  isteyeceğiz. Ayın sonlarına  doğru tutkulu bir  aşkın içerisinde  kendinizi bulabilirsiniz.İşle ilgili  yaratıc çalışmlarınızla kendinizden  memnun bşr şekilde Ekim ayını  kapatacaksınız.

Ruhunuz kalbinizi şefkat ile tazelesin…

Sevginiz koca bir dünya yaratsın ..

Dünyanızıda  hayallerinizle , umutlarınızla donatmanız dileğiyle..

 

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...