Android 6.0 Marshmallow Çıktı!

Share

Google’ın geçtiğimiz hafta yaptığı duyuruda, bu hafta geleceğini paylaştığı Android 6.0 Marshmallow, nihayet Nexus modelleri için yayınlandı. İşte güncelleme detayları.

Android 6.0 Marshmallow Çıktı!

Geçtiğimiz hafta hatırlayacağınız üzere, yeni Nexus modellerinin tanıtıldığı etkinlikte Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin çıkacağı paylaşılmıştı. Bugün ise beklenen güncellemeler, factory image dosyası olarak yayınlandı.

Nexus 5, 6, 7, 9 ve Player modellerine yükleyebilceğiniz Android 6.0 Marshmallow ile özellikle RAM ve pil tüketimi tarafında büyük gelişmeler görülecek.

Daha önceki neredeyse her Android sürümünün ilk güncellemesinde olduğu gibi az sayıda küçük hatanın olacağını tahmin ettiğimiz Android 6.0 Marshmallow güncellemesi, çok yakında OTA yoluyla da Nexus kullanıcılarına ulaşacak.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...