Kina Grannis ve ‘Ah Şu Tatlı Şarkıları’

Share

Kina Grannis, evinizin küçük kızı sempatikliğinde notalarıyla hayatımıza akustik ve sade şarkılar katıyor. Öyle sıradan şarkılar da değil. Tam gece tam uyumak üzereyken gizlice rüyalarınıza süzülüveren melodiler… Hani şu ‘bir kez dinlediğinizde bir daha vazgeçemeyeceğiniz’ türden melodiler…

Grannis’in mükemmel bir sesi var, hatta o kadar iyi ki onun şarkılarını dinlemek  bir ayrıcalık olarak da tanımlanabilir. Seveni çok, dinleyeni çok… Şarkılarına çektiği klipleriyle, göz zevkinize parıltı katmayı da ihmal etmiyor. Şarkılarının hepsini çok sevsek de iki tane favorimiz var.

Birincisi ‘Valentine’. Dinleyip çok seveceğiniz şarkının bir de klibini izleyin.

İkinci favorimiz ise ‘In Your Arms’. Kina ‘In your arms, in your arms I’ll stay’ dedikçe, siz de istemsiz bir şekilde ona eşlik edeceksiniz. Uyarmadı demeyin.

Klipler yaratıcılıklarıyla birkaç saatte gelişigüzel bir şekilde çekilen klipleri adeta ezip geçiyor ve “Klip dediğin böyle olur” diyorlar. Dinleyin ve Kina Grannis’in müziğine hayran kalın!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...