Sanal Gerçeklik İle Evlilik Teklifi

Share

Sanal gerçeklik gözlüklerini denemek için Valve isimli şirkette çalışan erkek arkadaşının ofisine davet edilen Kelly, bir ömür boyunca unutmayacağı bir sürpriz ile karşılaştı. Sanal gerçeklik gözlüğünü test ettiği sırada karşısında bir yüzük beliren Kelly, sanal gerçeklik kullanılarak evlenme teklifi alan ilk kadın olarak tarihi bir an yaşadığını birkaç saniye sonra anladı.

Bu sıra dışı evlilik teklifine “evet” yanıtı veren Kelly ve Chandler’in bu mutlu anı çevredeki çalışanlar tarafından görüntülendi. Sosyal medyaya yüklenen bu görüntüler kısa sürede paylaşım rekorları kırdı.

Tarihe “sanal gerçeklik platformu kullanılarak gerçekleştirilen ilk evlilik teklifi” olarak geçen eylemin kahramanları Kelly ve Chandler’in, düğünlerini de sanal gerçeklik gözlükleri kullanarak yapabileceği belirtiliyor.

Kaynak: NTV

 

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...