iPhone 6s Plus Yerine Alınabilecek Arabalar

Share

Apple iPhone’un en yüksek fiyatlı modeli olan iPhone 6s Plus yerine otomobil alabilirsiniz!

iPhone 6s Alınır mı?

Apple uzun yıllardır Türkiye pazarında bulunan bir marka. Özellikle yeni iPhone modelleri ile Türkiye’de çok fazla dikkat çeken marka, artan döviz fiyatları nedeniyle bu yıl tarihindeki en yüksek fiyatlı iPhone modellerini satışa sunacak.

Özellikle 3499 TL ile 4399 TL arasında değişen fiyatları ile cep yakacak gibi görünen iPhone 6s Plus’ı bütçesi yeterli olmayan pek çok kullanıcı, ya almaktan vazgeçti, ya daha alt modellere yöneldi ya da biraz daha bekleme kararı aldı.

Ancak iPhone 6s Plus ile aynı fiyatta olan ve alıcısını iPhone 6s Plus’tan daha mutlu edebilecek daha büyük boyutlu ya da kişiden kişiye değişse de iPhone 6s Plus’tan daha güzel ürünler bulunuyor. Mesela otomobil gibi.

3499 TL ile 4399 TL arasında çok sayıda ikinci el otomobil, özellikle Türkiye gibi bir ülkede rahatlıkla bulunabiliyor. Hem de bu fiyata eski de olsa ve halen kullanılabilir pek çok otomobil, onlarca ikinci el otomobil satış sitesinde yer alıyor.

Tofaş Murat 131, Şahin ve Doğan modelleri

15-10/07/01-murat.jpg

Özellikle 1985 döneminde üretilmiş sürümleri kasası ve parçaları sağlam olarak bulunabilen Tofaş’ın Murat 131, Şahin ve Doğan gibi modelleri, 3499 TL ile 4399 TL arasında satın alınabiliyor.

Ford Taunus

15-10/07/02-taunus.jpg

1980 yılında üretilen sürümleri rahatlıkla bulunabilen Ford Taunus, güçlü görüntüsü ile iPhone 6s Plus fiyatına alınabilecek otomobiller arasında gösterilebilir.

Renault R12

15-10/07/03-renault-12.JPG

1980 yılında Türkiye’de polislerin de kullandığı Renault R12 modelini, yine iPhone 6s Plus fiyatına alabileceğiniz sık bulunan güzel otomobiller arasında gösterebiliriz.

Shiftdelete

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...