Daniel Craig’ten Sonra Kim James Bond Olacak?

Share

6 Kasım 2015’te vizyona girecek Spectre ile beyaz perdeye geri dönecek olan James Bond’un bir sonraki filminde 007’yi kimin canlandıracağı hala belirsizliğini koruyor.

007’yi 4’üncü defa İngiliz aktör Daniel Craig canlandırıyor. Bütçesi 300 milyon doları aşan filmde Craig’e , Monica Belluci, Oscar ödüllü Christoph Waltz ve İngiliz oyuncu Andrew Scott gibi usta isimler eşlik ediyor.

Bu filmle Bond’a veda edecek Craig ‘in yerine geçmesi beklenen kişiler şöyle:

İdris Elba


Yeni James Bond için en olası aday Mandela: Long Walk to Freedom, Thor, Jurassic World ve Prometheus gibi filmlerle rüştünü ispatlayan İdris Elba.

Damian Lewis

Başka bir iddiaya göre, ‘Homeland’ ve ‘Band of Brothers’ (Kardeşler Takımı) isimli diziler ile adını duyuran Damian Lewis bir sonraki James Bond olacak.

Tom Hardy

2001 yılındaki Kara Şahin Düştü filmiyle sinemaya adım atan 38 yaşındaki İngiliz oyuncu Tom Hardy, Child 44 ve Tinker Tailor Soldier Spy isimli filmlerde de Bond’a taş çıkaracak bir şekilde gizemleri çözüyordu.

Henry Cavill

Daha önce Superman karakterini canlandıran Henry Cavill’in Bond olmasını bekleyenlerin sayısı da oldukça fazla.

Jason Statham

Aksiyon filmlerinin değişmez ismi Jason Statham’ın James Bond’u canlandıracağı fikri çoğu kişiyi heycanlandırsa da 48 yaşındaki oyuncu ilerleyen yaşı nedeniyle diğer adayların bir adım gerisinde bulunuyor.

Michael Fassbender

Steve Jobs’u canlandıran Michael Fassbender, tam bir karakter oyuncusu olarak öne çıkıyor. Geniş bir hayran kitlesi bulunan 38 yaşındaki aktörün rolü kapma olasılığının az olduğu belirtiliyor.

Colin Firth

King’s Speech isimli filmle büyük beğeni toplayan Colin Firth, pek çok kişinin favori James Bond adayı. Ajanların dünyasına yabancı olmayan firth geçtiğimiz yıl The Secret Service isimli filmde başarılı bir gizli ajan portresi çizmişti.

NTV

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...