Giorgio Armani’nin Otobiyografik Kitabı Çıktı

Share

Moda dünyasında birçok ilke imza atan ve bir moda markasının yanı sıra bir yaşam stili markası yaratan Giorgio Armani, 40 yıla dayanan meslek yaşamını, modaya yön veren işlerini ve hayatını,yayınlanan otobiyografi kitabında anlatıyor.

Rizzoli New York tarafından yayınlanan kitap, bir otobiyografi kitabı olmasının yanı sıra bir stile dair bir el kitabı ve ikonografik repertuvar niteliğinde. Armani’nin kendi hikayesini ve hayata bakış açısını anlatan kitap resimlerin karşı konulmaz gücü ile renklenirken, aynı zamanda hikayeyi anlamlaştırıyor ve okuyucuyu içine çekiyor.

Moda dünyasına adım atmasaydı bir film yönetmeni olmak istediğini dile getiren Armani, bunu kitabıyla kanıtlıyor. Kitap, okuyucuyu hikayenin içine çekip, kısım kısım ilerleyerek, okuyucularda merak uyandırarak kendilerinin hikayeye dahil olmasını sağlıyor.

Daha önce yayınlanmamış fotoğraflar ve ikonik çekimlerin yer aldığı, beklenmeyeni gün ışığına çıkaran otobiyografi, özel ve günlük yaşamı, egzotiklik ve sertliği, çocukluk anıları ve bugünü; siyah beyaz renklerle gözler önüne seriyor.

İtalyan duygusundan uzaklaşmadan, moda dünyasına uluslararası bir bakış açısı katan Giorgio Armani’nin, moda dünyasında yarattığı devrim, bu kitap ile okuyucuların gözleri önüne seriliyor. Sonuç ise tasarımcının çalışmalarının tutarlılığı ve devam eden gelişimini kayıt altına alan eşsiz bir belge.

Kitabın satışlarından elde edilen telif bedelinin tamamı ise UNICEF’e bağışlanıyor.

Kaynak: Cosmopolitanturkiye.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...