Havaalanında ‘Papağan’ Operasyonu

Share

Atatürk Havalimanı’nda, güvenlik kontrolleri sırasında sahibi tarafından kafesten çıkarıldıktan sonra kaçan yaklaşık 17 bin lira değerindeki papağanı yakalama çalışmaları sonuçsuz kaldı. Bahattin Kılıç’ın Suudi Arabistan’daki yeni sahibine götürmek üzere yanında getirdiği papağan, Atatürk Havalimanı’nda güvenlik kontrolü sırasında kafesten çıkarıldıktan sonra kaçtı.

Kılıç’ın durumu bildirmesi üzerine havalimanı görevlileri, terminal binasının tavanına konan papağanı yakalamak için adeta seferber oldu. Ancak uzun süren yakalama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Papağanın konduğu tavana, sopa vasıtasıyla kapısı açık bir kafes bırakıldı. Papağanın, kafese girmeyerek başka bir yere uçması üzerine kurtarma çalışmaları yine başarısız oldu.

Kılıç, sattığı papağanın özel bir cins olduğunu dile getirerek, “Bu papağan gördüğü kişilerin taklidini yapabiliyor. Hatta onu indirdiğimiz zaman, burada olan bitenleri, gideceği yerde herkese anlatacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...