Victoria’s Secret’ta Kimler Sahneye Çıkıyor?

Share

Sekiz Grammy ödüllü Rihanna, Selena Gomez ve Grammy adayı “The Weeknd” 8 Aralık Salı gecesi CBS televizyonunda yayınlanacak olan Victoria’s Secret defilesinde performans sergileyecek.

Victoria’s Secret Melekleri Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel ve Lily Aldridge ile birlikte en yeni Melekler Elsa Hosk, Jac Jagaciak, Jasmine Tookes, Kate Grigorieva, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill ve Victoria’s Secret PINK modeli Rachel Hilbert, moda, fantezi ve eğlence dünyasını podyumda bir şölene dönüştüren defileye çıkacak.

180’den fazla ülkede yayınlanan şovda pembe halı röportajları, model profilleri ve dünyanın en tanınmış defilesinin nasıl yaratıldığını gösteren sahne arkası çekimler, ayrıca milyonlarca dolarlık Fantasy Bra yer alacak.

Yapımcılığını Done+Dusted, inc. firmasının üstlendiği VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW’un yürütücü yapımcıları Edward G. Razek, Monica Mitro, Ian Stewart ve aynı zamanda yönetmenlik koltuğunda oturan Hamish Hamilton.

Kaynak: Cosmopolitanturkiye.com

 

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...