Uçağı Kaçıran Yolcu Atatürk Havalimanı’nda İntihar Etti

Share

Irak’ın Erbil kentine gitmek üzere Türk Hava Yolları’nın (THY) TK1986 sefer sayılı Airbus A330 tipi uçağıyla İstanbul’a gelen İngiliz yolcu, transit uçağını kaçırınca intihar etti.

Jacqueline Anne Sutton isimli 50 yaşındaki İngiliz yolcu, uçağını kaçırdı ve transit yolcu bankosuna başvurdu. Uçağı kendisinin kaçırdığı için yeni bir bilet alması gerektiğini öğrenen Sutton, daha sonra bilet satış ofisine yönlendirildi.

Yeni bilet için parası olmadığını belirten Sutton, bir süre sonra dış hatlar terminali tuvaletlerinden birine giderek kendini kapı arkasındaki askılığına ayakkabı bağcıklarıyla astı.

Sutton’un intihar ettiği tuvalete giren 3 Rus yolcu tarafından fark edildi. Rus yolcuların görevlileri haber vermesinin ardından olay yerine sağlık ekipleri İngiliz uyruk yolcunun öldüğünü anlayınca polise haber verildi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Sutton cenazesi polisler tarafından 215 no’lu köprüden indirilerek aprona gelen cenaze aracına konulup Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Airport Haber, Milliyet

You may also like...