Volkswagen Skandalı Film Oluyor

Share

Volkswagen’in emisyon testinde yaptığı hile Hollywood’un gözünden kaçmadı.

Geçtiğimiz ay sadece otomobil dünyasında değil tüm sektörler Volkswagen‘in yaptığı hile ile çalkalanmıştı. Emisyon testlerine şike karışıtırarak araçlarını testten geçiren firma büyük skandala imza atmıştı.

Bu skandalın anlaşılması ile beraber firmada istifalar gerçekleşmiş ve gelinecek cezayı beklemeye koyulmuş ayrıca firma 10 milyonun üzerinde aracı geri çağırmak zorunda kalmıştı. Bunun ile birlikte firmaya kesilecek olan cezanın büyüklüğünü düşündüğümüzde firmanın ne kadar zor duruma düşeceğini tahmin etmek zor.

Bu olay döngüsü bir film senaryosunu andırıyor diyenler geleceği ön görmüşler diyebiliriz. Öyle ki daha önce The Wolf of Wall Street‘de gerçek yaşanmış bir olay anlatılmış ve Leonardo DiCaprio filmin baş kahramanı olarak karşımıza çıkmıştı. Ünlü aktör hala yaşamını sürdüren Jordan Belfort‘u canlandırmıştı. Şimdi ise başrol oyuncusundan sıyrılarak Volkswagen skandalının filme dönüşmesinde prodüktörlük yapacak. Filmin ne zaman çıkacağı ve oyuncuları hakkında ise henüz net bir bilgi yer almıyor.

CNN

You may also like...