iPhone 6s Alana Apple Watch İndirimli!

Share

Apple, Apple Watch satışlarını biraz daha canlandırmak için belirli Apple Store’larda iPhone alana 50 dolar tutarında Apple Watch indirimi yapmaya başladı.

iPhone 6s Alana Apple Watch İndirimli!

Apple, akıllı saatlerine olan ilgiden pek memnun görünmüyor olacak ki kısa bir süreliğine geçerli olacak yeni bir indirim kampanyasına başlattı. Kampanyayla birlikte iPhone 6S ve 6S Plus dahil olmak üzere herhangi bir iPhone alan kullanıcılar Apple Watch veya Apple Watch Sport Edition modellerinde $50 tutarında indirim kazanıyor. Maalesef Apple Watch Edition ve Apple Watch Hermes modelleri kampanyaya dahil değil.

Apple tarafından gelen resmi açıklamada da doğrulanan kampanya 30 Ekim 2015 ve 15 Kasım 2015 tarihleriarasında iPhone modelleri ile birlikte alınan Apple Watch ve Apple Watch Sport Edition için geçerli olacak. Ayrıca Apple’ın dikkat çektiği bir diğer nokta ise bu indirim kampanyasından yararlanmanız için Apple Care yada Apple Care + almak zorunda olmamanız. Bakalım Apple’ın bu indirimi gerçekten de işe yarayıp Apple Watch satışlarını arttırabilecek mi?

15-11/02/iphone-6s-1446466077.jpg

Kampanya maalesef ülkemizde geçerli değil. Sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Apple Store’lar için geçerli.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...