Star Trek 2017’de Dizi Olarak Geri Dönüyor

Share

CBS’ten yapılan açıklamada efsane Star Trek’in yeni televizyon dizisinin Ocak 2017’de başlayacağı duyruldu.

Yeni seride yeni karakterler, uygarlıklkar ve gezegenlerin bulunacağı açıklanırken Star Trek markasının orijinal değerlerinin korunacağı belirtildi.

Star Trek’in yeni teevizyon serisinde yapımcılığı Star Trek’lerin senaryolarında da imzası olan Alex Kurtzman üstlenecek.

Star Trek serisi yayın hayatına televizyon dizisi olarak başlamış, yayınlanan üç sezonun ardından sinemaya transfer olmuştu.

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...