Yaşam İçin ‘Fitness’ Zamanı!

Share

Fitness ‘sağlıklı ol, formda kal’ anlamlarını içeren bir sözcük. Yalnızca bir sözcük de değil aslında bir hayat şekli. Bütün gün işte yoruldunuz, ofiste ortam gergin, raporlar yetişmemiş… Omuzlarınızda bin bir farklı yük… ‘Bu halde spora gitmek mi, asla!’ demeyin. Çünkü o an tam da spora gitmeniz gereken an.

İş yorgunluğunuzu, stresinizi bir kenara bırakın. Üzerinize renkli spor kıyafetlerinizi giyin ki içiniz açılsın. Spora başlayın; hem bedeninizden hem de beyninizden fazlalıkları atın.

Sağlıklı kalın. Bonus olarak hayata pozitif bakın.

Günde yarım saat spor yapmak işte böylesine güzel olumlu izler bırakır hayatımızda. Fitness’ın yıllar yıllar öncesine dayanmasının iyi bir amacı olduğu belli. Amaç, tabii ki de ‘yaşam için sağlık, sağlıklı yaşam için egzersiz’.

Aşağıdaki video sizlere fitness’ın 100 yıllık tarihini, keyifli bir anlatımla 100 saniyede gözler önüne seriyor. Önce izleyin, sonra spora başlayın!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...