Astroloji: Kasım 2015 Burç Yorumları

Share

2 Kasım’dan 20 Kasım’a kadar Merkür Akrep burcunda ilerleyecek. Bu da demek oluyor ki Merkür’ün en temel özelliklerinden biri iletişimi sağlamaktır. Fikirlerimiz, çevremizdekiler ile olan bilgi alışverişlerimiz, düşüncelerimiz, ticaret ve öğrenme ile ilgili konular dendiğinde işin içinde Merkür vardır diyoruz. Merkür’ün Akrep burcuna seyri sırasında ikili ilişkilerimizde anlaşmak daha kolay olacak. Karşımızdakini anlayabileceğiz, kendimizi çok rahat ifade edeceğiz. İşlerimizi bu dönemde istediğimiz gibi yoluna koyabiliriz. Venüs ise 8 Kasım ile Terazi burcuna giriş yapacak ve 12 Kasım ile Mars Terazi burcuna eşlik edecek. Venüs’ün ılıman yapısının etkisiyle iş ile ilgili ortağımızla uyumlu, keyifli bir ortam oluşacak. Mars’ın mücadeleci, güçlü, hırçın, savunma özelliğinin etkisiyle de özel ilişkilerimizde sonuna  kadar mücadele edeceğiz. 11 Kasım’da meydana gelecek Yeni Ay ile hayatımızın bir kısmını  değiştirebiliriz. Küçük dönüşümler ile birçok şeyi değiştirebiliriz. Ayın ortalarına doğru gezegenlerin uyumlu diziliminden de yararlanarak eğer bir sözleşme imzalayacaksak bunu gerçekleştirebiliriz. Yine Venüs-Satürn ve Merkür-Jüpiter’in arasındaki etkileşimden yararlanarak romantik ortamlar yaratabilirsiniz. 26 Kasım’daki Dolunay ile mantığımız ve duygularımız arasında kalabilir zorlanmalar yaşayabiliriz. Böyle ikilemde kaldığınız zamanlar ne duygularınızı ne mantığınızı dinleyin. Bazen hayal kırıklıkları yaşamamak adına sessiz kalmak en iyisi. Belli bir süre sonra doğru olan ne ise sizi bulacaktır. İnancınızı kaybetmemek en iyi yapacağınız şey olacaktır.

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

8 Kasım-12 Kasım Venüs-Mars arasındaki seyrinde; Venüs’ün etkisiyle birlikte egzersize başlayabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Yine Venüs’ün size katacağı çekicilikle çevrenizdekileri kolaylıkla etkileyebileceksiniz. Bu çekiciliğinizi iş ile ilgili gireceğiniz ortamlarda olsun duygusal ilişkilerinizde olsun rahatlıkla kullanabileceksiniz.Bu bu dönemde karşınızdan istediğiniz her ne ise geri çevrilmeyecek. Kafanıza koyduğunuzu elde edeceksiniz. 11 Kasım da meydana gelecek olan Yeni Ay ile tutkulu bir aşkın içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Ayın ortalarına doğru sizin payınıza düşecek bir miras, para gelebilir. Ayın sonlarına doğru otorite figürleri ile aranızda gerginlikler olabilir. Egonuzu diğer ilişkilerinizde kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz. Kibir ve egoyla hiç bir zaman hiç bir yerde yer edinemezsiniz. 26 Kasım meydana gelecek olan Dolunay ile işlerimizi yetiştirmekte zorlanmalar yaşayacağız, bu durumda sinirinizi bozabilir. Hayatınız ile alacağınız kararları bu Dolunay’da tekrardan gözden geçirmelisiniz.

Mutluluk ve huzur yüreğinizde saklı…
Sadece hisset, mutluluk ve huzur seni bekliyor. Ve sonra…
Mutluluğunu hayal ettiklerinle görmek istediklerinle büyüt.
Mutluluğu ve huzuru bulmanız dileğiyle…

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

image

8 Kasım – 12 Kasım Venüs-Mars arasındaki seyrinde; yönetici gezegeninizin Venüs ile aşkı daha yoğun hissedeceksiniz . Sevdiğinden istediğiniz ilgiyi alacak ve aşkınızı biraz daha yoğun hissedeceksiniz. Hayatınızda biri yoksa da bu zaman aralığında bir ilişkiye adım atma ihtimaliniz yüksek . Malum Merkür Akrep burcunda ilerliyor.Ve Merkür iletişim demek, anlaşmak demek… 11 Kasım’da Yeni Ay meydana gelecek bu Yeni Ay’da eğer bir sözleşme imzalamayı düşünüyorsanız gönül rahatlığı ile imzalayabilirsiniz. Ayın ortalarına doğru aile içi bir bütçe hazırlamanız gerekebilir. Parasal bakımdan kontrol elinizde olmalı. Ayın sonlarına doğru işler istediğimiz gibi yürümeyebilir zorlanabiliriz. 25 Kasım da oluşacak dolunayın da etkisiyle mali konularda zorlanmalar yaşayabiliriz. Bütçe ayarlamanız bu durumda şart oluyor.

Mutluluk ve huzur yüreğinizde saklı…
Sadece hisset, mutluluk ve huzur seni bekliyor. Ve sonra…
Mutluluğunu hayal ettiklerinle görmek istediklerinle büyüt.
Mutluluğu ve huzuru bulmanız dileğiyle…

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

image

Merkür’ün Akrep burcunda seyri ile birlikte; daha çok üretken olacaksınız. 8 Kasım – 12 Kasım Venüs-Mars arasındaki seyri ile birlikte; sevgi temalı Venüs’ün etkisiyle aile odaklı, aile içerisi yeni güzel keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacak. Bu sırada aşk yakınınızda olacak. Venüs’ün size katacağı cazibeden yararlanın derim. 11 Kasım’da bir Yeni Ay meydana gelecek bu Yeni Ay’da sizi zorlayıcı bir iş teklifi gelebilir. İş teklifini değerlendirebilirsiniz. Çevrenizden evlilik, nişan haberleri gelebilir. Tabi size de böyle bir teklifle gelinebilinir. Ayın ortalarına doğru kendinize bir gezi düzenleyin ve kafanızdaki yoğunluktan kurtulun. Minik bir tatil sizi rahatlatacaktır. Ayın 18 -20 arası iş ile ilgili olumlu kıpırdanmalar olabilir. Kariyer bakımdan yükselişe geçebilirsiniz. Ay sonuna doğru aşk konuları olumlu yönde olacak. Yeni güzel umutlar doğabilir. Yalnız bu ay tutamayacağınız vaatleri kimseye vermeyin. 26 Kasım’da bir Dolunay oluşacak pek değişik içine girmeyin. İlla değişiklik yapacaksanız iyi düşünün ve bu kalıcı bir değişiklik olsun.

Mutluluk ve huzur yüreğinizde saklı…
Sadece hisset, mutluluk ve huzur seni bekliyor. Ve sonra…
Mutluluğunu hayal ettiklerinle görmek istediklerinle büyüt.
Mutluluğu ve huzuru bulmanız dileğiyle…

YENGEÇ (21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Merkür’ün Akrep burcundaki seyrinden yararlanarak iletişim odaklı Merkür ile aşkınızı daha da büyütebilirsiniz. Aşk özveri ister bunu partneriniz ile iletişimi kuvvetlendirerek, paylaşımlarınızı arttırarak yapabilirsiniz. 8 Kasım – 12 Kasım Venüs-Mars arasındaki seyirden yararlanıp sevgilimize minik sürprizler yaparak onu mutlu edebiliriz. Partnerinize yazdığınız bir mektup olur ya da romantik bir yemek… Yengeçler için aşkı, sevgiyi büyütme zamanı diyebiliriz. Ailemize zaman ayırıp onlarla keyifli vakit geçirmek onlara ve size çok iyi gelecektir. Aşka, keyfine , dinlenmeye, eğlenceye düşkün olan Venüs’ün güzel etkilerinden yararlanmaya çalış. 11 Kasım’da bir Yeni Ay meydana gelecek bu Yeni Ay’da kendinize size çok iyi gelebilecek bir yerlere kaçamak yapabilirsiniz. Sevgilinizle, eşinizle vakit geçirmek rahatlamanızı sağlayacaktır. Eğer yalnız iseniz de gideceğiniz yerde birisiyle tanışabilirsiniz. Ayın sonlarına doğru ikili ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Sakin olmaya çalışın. 26 Kasım’da meydana gelecek dolunaya dikkat diyoruz. Her konuda tedbirli olmakta yarar var. Gerginliklerden, olaylardan uzak durun. Sakin olursanız dolunayı en iyi şekilde atlatırsınız.

Mutluluk ve huzur yüreğinizde saklı…
Sadece hisset, mutluluk ve huzur seni bekliyor. Ve sonra…
Mutluluğunu hayal ettiklerinle görmek istediklerinle büyüt.
Mutluluğu ve huzuru bulmanız dileğiyle…

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS )

image

Merkür’ün Akrep burcundaki seyriyle birlikte; bir gayrimenkul için anlaşma yapabilirsiniz. 8 Kasım – 12 Kasım Venüs – Mars arasındaki seyri ile sevdiğiniz bir kimse Venüs’ün şımartıcı etkisiyle size özel bir hediye alabilir. Bu süreç içerisinde başvurduğunuz ihtiyacınız olan kredi, burs gibi şeylerden olumlu dönüşler alacaksınız. Yine Venüs’ün etkisiyle kendiniz için ufak çaplı bir gezi düzenleyebilirsiniz. 11 Kasım’da olacak Yeni Ay ile aile içinde sizi heyecanlandıracak gelişmeler olabilir. 11 Kasım’daki Yeni Ay sizler için dönüm noktası olacak. Ay sonuna doğru iş yerinde bazı tatsızlıklar olsa da siz kontrolü elinde tutan biri olarak her şeyin üstesinden gelebileceksiniz. 26 Kasım’da oluşacak olan dolunay ile keyfimiz yerinde olacak; ama aşk konularında dikkatli olmalısınız ve yeniden iyisiyle ve kötüsüyle değerlendirmelisiniz.

Mutluluk ve huzur yüreğinizde saklı…
Sadece hisset, mutluluk ve huzur seni bekliyor. Ve sonra…
Mutluluğunu hayal ettiklerinle görmek istediklerinle büyüt.
Mutluluğu ve huzuru bulmanız dileğiyle…

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Başaklar kasımın ilk haftası sizi yöneten iktidar gezegeniniz Merkür’ün etkisiyle analitik düşünme gücünüzü daha iyi kullanacaksınız. Hesap kitap işleri ile ilgilenebilirsiniz. Yapacaklarınıza ve neler yapabileceğinize odaklanacaksınız. İletişim odaklı olan Merkür ile düşüncelerinizi rahatlıkla fakat analiz ederek karşı tarafa aktaracaksınız. Merkür eğitim, öğrenme ile ilgili konuları içerdiği için şöyle bir kütüphanenizi gözden geçirebilirsiniz. Burcunuzdaki Merkür – Venüs’ün etkisiyle cazibenizle partnerinizi rahatlıkla etkileyebileceksiniz. Kim bilir yalnızlığınızdan kurtulmak için belki de iyi bir şanstır. Ayın ortalarına doğru finansal içerikli konular ile meşgul olabilirsiniz. Hesaplarınızı gözden geçirme zamanı. 8 Kasım Venüs’ün Terazi burcundaki seyriyle zevkinize daha çok düşkün olacaksınız. Kendinizi ve çevrenizdekileri memnun etmek sizlere iyi gelecektir. Henüz  pazarlık aşamasında olan bir iş ya da isteyeceğiniz zam konularında olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Merkür-Plüton etkisiyle ayın 10’undan sonra yeni biriyle tanışabilirsiniz. İlişkinizi , duygu yoğunluğunuzu ölçmek için olumlu etkilere sahip olacaktır.

11 Kasımdaki Yeni Ay ile birlikte yapacağınız seyahatler ve arkadaşlarınızla görüşmek ve kafanızı dağıtmak sizlere iyi gelecektir. Yeni başlangıçlar yapmak için güzel zamanlar. İş ile ilgili harika fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gelirlerinizde artışlar olabilir. İletişim odaklı girişimlerinizde bulunacağınız her ortamda şans sizden yana olacak. Bu Yeni Ay’ı iyi değerlendirmelisiniz. 26 Kasım’da bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda biraz canımız sıkılabilir. Kariyerimizi ilgilendiren konularda zorlanmalar yaşayabiliriz. Hatalara mahal vermemek adına daha dikkatli adımlarla ilerlemeliyiz ve rahat olmaya çalışarak dolunayın üzerinizdeki etkisini azaltabilirsiniz.

Mutluluk ve huzur yüreğinizde saklı…
Sadece hisset, mutluluk ve huzur seni bekliyor. Ve sonra…
Mutluluğunu hayal ettiklerinle görmek istediklerinle büyüt.
Mutluluğu ve huzuru bulmanız dileğiyle…

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM )

image

8 Kasım -12 Kasım Venüs-Mars’ın seyri ile; yönetici gezegeniniz olan Venüs ve ateşi temsil eden Mars’ın etkisiyle gözlerden uzak bir inzivaya çekilebilirsiniz. Bu sizin kendinize gelip rahatlamanızı sağlayacaktır. Yine gösterişli, keyfine düşkün, güzelliği, cazibeyi, keyfi temsil eden Venüs’ün etkisiyle; imajımızda değişikliğe gidebiliriz. Kozmetik ürünler, giysiler alıp biraz kendimizi şımartabiliriz. 11 Kasım’daki Yeni Ay ile kazancımızda artışlar olacak. Gelirimiz yükseliyor. Özellikle bir üniversite, devlet kurumu ya da hastanede çalışanlar karlı duruma çıkabilirler. Ayın ortalarına doğru kendimize olan güvenimiz artıyor, kişilik bakımından gücümüzün arttığını hissedeceğiz. Gireceğiniz ortamda bu durum hissedilecek ve gözler sizin üzerinizde olacak. Eğlence için harika bir zamanlama olacaktır. Ay sonunda aile içinde oluşacak dramatik ortamdan uzak durmaya çalışın. 26 Kasım’da bir dolunay meydana gelecek.Bu dolunayda ; aile konuları ağır basacak, uzak yerler ile ilgili konular gündemde olacak. İkili ilişkilerde zorlanmalar olabilir; fakat sizler her zamanki gibi soğukkanlılığınızı koruyun.

Mutluluk ve huzur yüreğinizde saklı…
Sadece hisset, mutluluk ve huzur seni bekliyor. Ve sonra…
Mutluluğunu hayal ettiklerinle görmek istediklerinle büyüt.
Mutluluğu ve huzuru bulmanız dileğiyle…

AKREP ( 23 EKİM – 21 KASIM )

image

Kasımın ilk haftaları Merkür’ün burcunuzdaki seyri ile kendimizi çevremize daha iyi ifade edebiliriz. İletişiminizin kuvvetli olacağı bir hafta ile kasım ayına giriş yaptınız. Plüton-Güneş etkisiyle birlikte eşinizle romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Birbirinize duygu aktarımının daha da fazla olacağı bir hafta olacak. 10 Kasım’daki Merkür-Plüton açısıyla birlikte arkadaş ilişkileriniz kuvvetleniyor. Birlikte organizasyonlar yapıp bir araya gelebilirsiniz. 11 Kasım’da kendi burcunuzda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki Yeni Ay’da kendiniz için yeni başlangıçlar yapma zamanı. Yeni Ay güzellikleri, istediğiniz her ne ise size onu getirecek. Bu Yeni Ay’da kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak güzel bir makyaj yapabilirsiniz ya da yeni giysiler alabilirsiniz. Ayın ortalarına doğru zam isteyebilirsiniz ya da işsizseniz yeni bir iş fırsatı doğabilir. İşinizde takdir edileceğiniz bir dönem içerisine girebilirsiniz. Ayın sonlarına doğru çevrenizdekiler bencilce davranıp aslında yapmak  istemediğiniz konular ile ilgili sizi yönlendirmeye etkilemeye çalışabilirler. 26 Kasım’da meydana gelecek olan dolunay sizleri parasal bakımdan etkileyebilir. Ödemelerinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Mutluluk ve huzur yüreğinizde saklı…
Sadece hisset, mutluluk ve huzur seni bekliyor. Ve sonra…
Mutluluğunu hayal ettiklerinle görmek istediklerinle büyüt.
Mutluluğu ve huzuru bulmanız dileğiyle…

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

8 Kasım-12 Kasım Venüs-Mars’ın seyri ile karşınıza harika bir iş fırsatı çıkabilir. Kariyeriniz ile ilgili 2 fırsat doğacak. Cazip gelecek olan 2. fırsatı seçmeniz sizi daha kazançlı yapacaktır. Partnerinizin planladığı sürprizle eğlenceli bir ortamda yer alabilirsiniz. Girmiş olduğunuz bu ortam size çok iyi gelecek ve enerji depolayacaksınız. 10 Kasım’daki Güneş–Jüpiter açısından yararlanıp iş görüşmesine gidebilirsiniz. Atmış olduğunuz adımlar gayet olumlu olacak. 11 Kasım’da oluşacak Yeni Ay ile kendinizi adeta yeniliyorsunuz. Artık yorgunluğunuzu atma ve rahatlama zamanı. Sessizliği dinleyin ve huzuru hissedin. Kasım ayı işiniz ile ilgili konularda yeni yapılanmaları getiriyor. İstediğiniz işi alabilirsiniz. Sadece kendinizden emin olun. 20 Kasım civarı Güneş’in burcunuzdaki seyri ile düşmüş olan motivasyonunuzu yükseltiyorsunuz. Daha güçlü, daha kendinden emin bir Yay doğuyor olacak. Ay sonuna doğru yeni arkadaşlar edinip çevrenizi genişletebilirsiniz. 26 Kasım’daki dolunay ile ilişkilerde zorluklar yaşayabiliriz. Bu dolunayda yeni kararlar almamakta yarar var. Ayın sonlarına doğru kendinizi yorulmuş, bitkin hissederseniz hemen kendinize rahatlayacağınız bir ortam hazırlayın ve ona odaklanın.

Mutluluk ve huzur yüreğinizde saklı…
Sadece hisset, mutluluk ve huzur seni bekliyor. Ve sonra…
Mutluluğunu hayal ettiklerinle görmek istediklerinle büyüt.
Mutluluğu ve huzuru bulmanız dileğiyle…

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

image

8 Kasım-12 Kasım Venüs-Mars’ın seyri ile zevke düşkün olan Venüs’ün etkisiyle birlikte seyahate çıkabiliriz. Kendimiz için bir şeyler yapabiliriz. Yine Venüs’ün etkisiyle gireceğimiz ortamlarda çevremizdekilerin dikkatini çekeceğiz. Şans sizlerden yana olacak. Karşımızdaki kim olursa olsun ikna gücümüz yüksek olacak. 11 Kasım’daki Yeni Ay ile yeni bir projeye adım atabiliriz. Takım çalışmalarında verimliliği artıracaksınız. Arkadaşlarınızla harika zamanlar geçireceksiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları çok iyi değerlendirmeniz gerek. 12 Kasım enerjik Mars’ın etkisiyle gelir sektörünüzde artışlar olabilir. İş yerinde pozisyonunuz değişebilir ve şansınız güçlü gözüküyor. Ayın sonlarına doğru bazı aksilikler ile karşılaşabiliriz. Moralinizi bozmayın sakin olun. Bazı konularda ısrarcı olmaktan kaçının. 26 Kasım’da meydana gelecek Dolunay’da sağlığa dikkat diyoruz. Bu dolunayda stresten uzak durmaya çalışın ve bazı konuları görmezden gelin.

Mutluluk ve huzur yüreğinizde saklı…
Sadece hisset, mutluluk ve huzur seni bekliyor. Ve sonra…
Mutluluğunu hayal ettiklerinle görmek istediklerinle büyüt.
Mutluluğu ve huzuru bulmanız dileğiyle…

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

image

Merkür’ün Akrep burcundaki seyriyle birlikte; iletişimsel değişiklikler ile ilgili konulara imza atabilirsiniz. 8 Kasım-12 Kasım Venüs- Mars’ın etkisiyle yalnız iseniz karşınıza biri çıkabilir ve aşkı yakalayabilirsiniz. Kasımın ilk haftaları kariyerinizi ilgilendiren konular ile ilgili fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmasanız iyi olur. 11 Kasım’da Yeni Ay meydana gelecek bu Yeni Ay ile birlikte önünüze yeni harika bir iş fırsatı çıkabilir. Bu iş fırsatını kaçırmamaya çalışın. Güneş-Merkür etkileşimi ile 17 Kasım’daki iş görüşmelerine gidebilirsiniz. 25 Kasım’daki dolunayda yalnız kalmaya çalışın. Partnerinizle romantik zamanlar geçirmek için pek uygun bir zaman değil. Ay sonu harcamalardan kaçının ve borç altına girmemeye özen gösterin.

Mutluluk ve huzur yüreğinizde saklı…
Sadece hisset, mutluluk ve huzur seni bekliyor. Ve sonra…
Mutluluğunu hayal ettiklerinle görmek istediklerinle büyüt.
Mutluluğu ve huzuru bulmanız dileğiyle…

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

image

8 Kasım-12 Kasım Venüs-Mars’ın seyri ile tüm senin en tutkulu günleri olacak. Kasımın ilk haftaları bir arkadaşınız sizi bir gezi için davet edebilir. Eğer bu geziye gidebilirseniz üzerinizdeki olumsuz enerjinin etkilerinden kurtulabilirsiniz. Maksat ortam değiştirmek. 11 Kasım’daki Yeni Ay ile birlikte istediğiniz her ne ise olacak. Umutla beklediklerinize ulaşabilirsiniz. Ayın ortalarına doğru bir yerlerden para gelebilir. 18 Kasım gibi ihtiyaçlarınıza daha kolay ulaşabilirsiniz. 26 Kasım’da oluşacak dolunay ilişkilerde gerginlikler çıkabilir. İş yerinizdeki diyaoglarda temkinli olup kimseye güvenmemek yararınıza olacaktır.

Mutluluk ve huzur yüreğinizde saklı…
Sadece hisset, mutluluk ve huzur seni bekliyor. Ve sonra…
Mutluluğunu hayal ettiklerinle görmek istediklerinle büyüt.
Mutluluğu ve huzuru bulmanız dileğiyle…

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...