Xperia Z5 Türkiye’de. İşte Fiyatlar

Share

Sony’nin IFA 2015 etkinliğinde tanıttığı Xperia Z5 Premium, Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact modellerinin fiyatları açıklandı.

Xperia Z5 Türkiye Fiyatı Açıklandı!

Sony, IFA 2015 etkinliğinde Xperia Z5 modelleri ile karşımıza çıkmıştı. Dünyanın ilk 4K ekranına sahip telefonu olma unvanına sahip olan Xperia Z5 Premium modeli şüphesiz ki güne damgasını vuran model oldu. Xperia Z5 Premium, Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact olmak üzere 3 farklı model tanıtan Sony, etkinlik sırasında fiyatlar ile ilgili bir açıklama yapmamıştı.

15-11/06/xperia-z5-turkiye-fiyati.jpg

Sony, Xperia Z5 modellerinin Türkiye fiyatlarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre Xperia Z5 fiyatı 2.499 TL, Xperia Z5 Compact fiyatı 1.999 TL ve Xperia Z5 Premium fiyatı 2.999 TL olacak. Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact bugünden itibaren satışa sunulurken 4K ekrana sahip olan Xperia Z5 Premium modeli önümüzdeki aylarda Türkiye pazarına giriş yapacak.

 

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...