Yerli Breaking Bad ’46’ Geliyor

Share

Breaking Bad’in Türkiye uyarlaması olan 46 dizisi yakında Star’da başlıyor. Erdal Beşikçioğlu ise Walter White benzeri karakter ile karşımıza çıkıyor.

Erdal Beşikçioğlu, Walter White Oluyor!

Son 20 senenin en iyi dizilerinden biri olan ve birçok kategoride ödülleri topladığı gibi tadında biten nadir dizilerden biri olarak şimdiden kültleşip, sinema ve dizi tarihine adını yazdıran Breaking Bad’in, Türkiye uyarlaması olan 46 dizisi yakında STAR TV’de başlayacak.

Kurtlar Vadisi, Barda filmi gibi birçok yerden tanıdığımız ünlü yönetmen Serdar Akar’ın yönettiği ve başrollerini Behzat Ç’den tanıdığımız Erdal Beşikçioğlu ve Yasemin Allen’in paylaştığı 46 dizisi Aralık 2015’ten itibaren STAR TV’de yayın hayatına başlayacak.

Erdal Beşikçioğlu, Breaking Bad’deki kimyager Walter White’ın aksine genetik mühendisini canlandıracak. Yasemin Allen ise Erdal Beşikçioğlu’nun kızı olarak diziye hayat verecek. Senaryo açısından nasıl bir şey çıkacağı henüz bilinmiyor.

Dizinin Teaser benzeri tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Aşağıdaki video içeriğinde ise dizi setindeki ilk görüntüleri görebilirsiniz.

46 dizisinin iyi mi, kötü mü olacağını zamanla öğreneceğiz ancak yönetmen ve başrol oyuncularına baktığımız zaman dizi ile ilgili umutlu olabiliyoruz.

Shiftdelete

Deniz Çalışkan

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Deniz, profesyonel öğrenimini yerel gazetelerde sürdürmeye devam ediyor. Kitap ve müziksiz bir hayatı kabul etmeyen Deniz için kitaplardan uyarlanan filmler özenle kaçılması gereken aktiviteler arasında yer alıyor.

You may also like...