Bond Kızı 51 Yıl Sonra Aynı Pozu Verdi

Share

Bond kızı Shirley Eaton, Life dergisinin kapağı için ünlü Golden Girl (altın kız) pozunu tekrar verdi.

Altın rengi boyayla kaplanıp kamera karşısına geçtiğinde sene 1964’dü, yaşı 27’ydi.

51 yıl sonra, bugün 78 yaşında olan Bond kızı Shirley Eaton, özel bir fotoğraf çekimi için yeniden altın rengine büründü.

Eaton’ın boyanma işlemi tam 2 saat sürdü. Eaton, işlemin tamamlanmasının ardından 1964 yılında Life dergisinin kapağı için verdiği o ünlü pozu tekrar verdi.

Çekim sonrası görüşleri alınan Eaton, “Eğlenceliydi. Bu bir meydan okumaydı. Ve ben meydan okumaları severim. Bunu yaşlı kadınlar için yaptım” dedi.

Geçtiğimiz 50 yıl içinde iki kez daha böyle bir çekim için kendisine teklif geldiğini söyleyen Eaton, her seferinde olumsuz yanıt verdiğini çünkü bunu hayatında sadece bir kez yapabileceğini düşündüğünü anlattı.

“Ama Ocak ayında 79’uma gireceğimden, düşündüm ki, sadece bir kez hayata geliyoruz. Eğer ruhen benim gibi gençsen, yaş sadece bir sayıdan ibarettir. Tabii ki daha çok kırışıklığım var ama ne yaparsın ki.”

Shirley Eaton, Bond macerası Goldfinger’da Sean Connery ile kamera karşısına geçmişti.

Eaton rol arkadaşı için şunları söyledi: “James Bond’u oynayan tüm aktörler iyiydi ve hepsi farklıydı. Ama bence Sean her zaman en iyisi olacak.”

Bir Sean Connery olmasa da James Bond hayranları tarafından geçer not alan Daniel Craig şu sıralar son Bond macerası Spectre ile sinemalarda düşmanlara karşı savaşı devam ettiriyor.

CNN

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...