Samsung Galaxy S7 Daha Ucuz Olacak

Share

Fiyat konusunda son yıllarda rekabetçilikten biraz uzaklaşan Samsung, Galaxy S7 için radikal bir karar aldı.

Amiral gemisi modellerinde fiyatı giderek artıran firma, şimdi bu uygulamadan vazgeçmenin ilk sinyallerini verdi.

Çünkü Galaxy S7 ve 2016 yılı Samsung için önemli bir dönüm noktası. Bu yıl ortaya çıkan sorunlar 2016 yılında da devam ederse, firma kötü günler yaşayabilir.

Weibo isimli sosyal ağda Samsung’un üst düzey çalışanlarından biri, firmanın yeni bir fiyat politikası izleyeceğini paylaştı.

Silinen paylaşım basına sızdı. İddiaya göre Samsung, Galaxy S7 modelinde, daha uygun bir fiyat belirleyecek.

Galaxy S6’nın fiyatından %10 daha ucuz olarak satışa çıkacağı iddia edilen Samsung Galaxy S7, fiyatı ile kullanıcıları etkilemeye çalışacak.

Bu sayede iPhone ve diğer Android cihazlar arasında rekabeti kızıştıracak.

Benzer bir hamleyi LG firmasında da görmüştük. LG, G4 modelinde uygun bir fiyat politikası izleyerek dikkat çekmişti. Şimdi aynı durum Galaxy S7 için geçerli olacak gibi duruyor.

Geçtiğimiz yıllardaki Galaxy S modellerinin fiyatına bakarak Galaxy S6’nın 600 Doların altında satışa çıkacağını söyleyebiliriz.

Döviz kuru bu şekilde kalırsa, Galaxy S6 çıktığında %10’luk düşüş ile ülkemizde 1999 TL bandında kalabilir.

CNN

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...