Müzeye ‘Metamfetamin’ Bağışı

Share

Amerika’da ve dünyada milyonlarca hayranı olan Breaking Bad dizisi sona ermesine rağmen, hala gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak dizinin yapımcıları ve oyuncuları Washington DC’de bulunan ünlü Smithsonian Müzesi’nin Amerikan tarihi bölümünde bir araya geldi.

Breaking Bad’in yapımcısı Vince Gilligan yaşadıklarına inanamadığını belirtirken, dizide kullanılan kristal metamfetaminler ve dizide uyuşturucu yaparken giyilen koruma kıyafetleri müzeye bağışlandı.

Walter’ın işareti olan mavi kristal metamfetamin maketleri ve dizide ikilinin giydiği koruyucu kıyafetlerin bağışlanmasıyla alakalı olarak Gillian, “Bir gün bana Abraham Lincoln’ün cep saati, Thomas Edison’un ampulü, Amerikan Milli Marşı’nın yanında dizideki metamfetaminlerin yer alacağını söyleseydiniz, ‘Walter’ın ürünlerini baya kullanıyorsun’ derdim” diyerek anlattı.

Kaynak: NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...