Google Maps Türkiye App Store’da

Share

Google’ın popüler harita servisi Google Maps dün gece sessiz sedasız Türkiye’deki kullanıcılar için hem Google Play Store hem de Apple App Store’da yayına sunuldu. Aynı zamanda maps.google.com.tr adresine girerek de Türkçe formatında haritaya ulaşılabiliyor.

Ücretsiz olarak indirilebilen Google Maps ile artık Google üzerinden İstanbul’da trafik bilgileri öğrenilebilecek. Bu aynı şekilde maps.google.com.tr adresinden de yapılabiliyor.

Örneğin araçla Bağcılar istikametinden Beşiktaş’a gidilecekse; yol tarifi al butonuna tıklayıp iki ilçenin isimlerini yazarak iki nokta arasındaki mesafe görülebileceği gibi trafik bilgisi de kontrol edilebilecek.

Anlık olarak yol durumunu gösteren Google Maps, İBB Trafik uygulamasında olduğu gibi uygulamadan bakıldığında örneğin tüm İstanbul trafiği görülebilecek.

Hürriyet

Deniz Çalışkan

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Deniz, profesyonel öğrenimini yerel gazetelerde sürdürmeye devam ediyor. Kitap ve müziksiz bir hayatı kabul etmeyen Deniz için kitaplardan uyarlanan filmler özenle kaçılması gereken aktiviteler arasında yer alıyor.

You may also like...