Samsung Galaxy S7’nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Share

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S7 modeli merakla bekleniyor. 2016 yılının ilk çeyreğinde duyurulması planlanan model ile ilgili çok sayıda söylentiyi sizlerle paylaşmıştık. Snapdragon 820 yongası, basınca duyarlı ekran teknolojisi ve magnezyum kasa gibi çok sayıda bilgi ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Samsung geliştiricileri, Galaxy S7’nın kullanacağı Android sürümüne ilişkin ilk bilgileri basına sızdırdı.

Ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy S7 modeli, iki farklı versiyonla gelecek. Bu versiyonlardan biri Galaxy S7, diğeri ise Galaxy S7 Edge olacak. Bu bilgi, cihazların kullanacağı farklı Android sürümlerinden ortaya çıktı. Galaxy S7 modelinde kullanılacak olan Android işletim sisteminin sürüm numarası G930FXXU0AOK6 olacak. Galaxy S7 Edge modelinde ise G935FXXU0AOK6 sürüm numaralı bir Android işletim sistemi göreceğiz. Her iki versiyonda da Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi kullanılacak. Yani Samsung Android sürümü konusunda kullanıcıları üzmeyecek. Yeni Android sürümüyle birlikte desteklenen USB-C portuna kesin gözüyle bakabiliriz.

Yeni amiral gemisi ile ilgili kesinleşen bir teknik özellik listesi henüz paylaşılmadı ancak şimdiden Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin izlerine rastlanmış oldu.

Ne zaman tanıtılacak?

Samsung’un son amiral gemisi olmaya hazırlanan Galaxy S7’nin tanıtım tarihi belli oldu.

Samsung’un mobil cihazlarda amiral gemisi olan Galaxy S serisinin son halkası olacak olan Galaxy S7’le ilgili olarak her gün yeni iddialar ortaya atılırken. Telefonun beklenenden daha erken tanıtılacağı iddia ediliyordu.
SamMobile’ın haberine göre Samsung Galaxy S7’yi geçen yıl olduğu gibi Barcelona’daki MWC kapsamında duyurusunu gerçekleştirecek. Samsung tanıtımı ise geçen yıl 1 Mart’ta düzenlenen MWC 2015 fuarının bu yıl 22 Şubat 2016 yılında başlaması nedeniyle tanıtımını daha erken gerçekleştirmiş olacak.

CNN

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...