Yeni Nesil Apple Watch Geliyor!

Share

Apple’ın akıllı saati Apple Watch’un yeni versiyonu 2.Nesil Apple Watch çok yakında piyasada olacak. İşte 2.Nesil Apple Watch’un çıkış tarihi ve detayları!

Yeni Nesil Apple Watch Geliyor!

Apple’ın geçtiğimiz yıl Eylül ayında düzenlenen iPhone etkinliğinde bir sürpriz olarak tanıttığı Apple Watch, her ne kadar büyük bir ilgi görse de cihazın ikinci versiyonunu bekleyenler oldukça fazla sayıda.

Şu anki fiyat ve sahip olduğu yetenekler nedeniyle Apple Watch almak istemeyen kullanıcılar için ikinci nesil Apple Watch çok yakında geliyor.

Apple’ın yönetim bölümünden gelen sızıntılar ikinci nesil Apple Watch’un 2016 yılının ikinci çeyreğinde piyasada olacağını belirtiyor. İlk parti cihazların az sayıda olacağını belirten kaynaklar 2016’nın üçüncü çeyreğinde yüksek stok ile seri üretime geçeceklerini belirtiyorlar.

Eğer sızıntılar doğru çıkarsa yakın zamanda yeni bir Apple etkinliği görebiliriz.

15-11/13/apple-watch.jpg

Kullanıcılar neden ikinci nesil Apple Watch’u bekliyorlar? sorusuna geçtiğimiz aylarda yaptığımız inceleme ile cevap vermiştik. Kısa bir değerlendirme yapmak gerekirse;

Apple Watch sahip olduğu ergonomik tasarım ile kolunuzda oldukça şık görünüyor. watchOS işletim sistemi kullanıcı deneyimi açısından başarılı ve stabil çalışırken Taptic Engine titreşim motoru bildirimlerde rahatsız etmeden kullanıcıyı haberdar ediyor.

Cihazın negatif yönlerine değinmek gerekirse ekranın gün ışığında rahat görülememesi ve cihazın yavaş çalışması kullanıcıların canını sıkabiliyor. Pil konusunda da rakiplerine göre oldukça kötü performans veren Apple Watch’un fiyatı çok yüksek.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...