Los Angeles ‘LA Auto Show’

Share

Dünyanın en büyük spor ve performans otomobili pazarlarından biri olan California’da düzenlenen Los Angeles Otomobil Fuarı’nda üreticiler en yeni modellerini sergiliyor.

108 yıllık bir geçmişe sahip olan dünyanın en büyük spor ve performans otomobili pazarlarından birisi olan Los Angeles’ta düzenlenen LA Auto Show, kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Otomobil sektöründe söz sahibi 18 bin yöneticinin buluştuğu fuar 20 Kasım’da açılacak ve 9 gün sürecek.

Resmi açılış öncesinde fuardaki araçlar basın mensuplarına tanıtıldı. Dünya devi firmalar hem ekonomik hem de doğayı koruyan yeni modelleri ile fuarda boy gösteriyor. Fuarın en ilgi çekici tarafı çoğu üretici firmanın henüz daha piyasaya sürmediği konsept araba dizaynları. Fuarda ayrıca dünya çapında hasılat rekorları kıran ünlü James Bond filmlerinin son serisi olan “Spectre”de Bond’un kullanması için üretilen ve sadece dünyada 3 adet olan Austin Martin ziyaretçilerin ilgi odağı.

İşte LA Auto Show’da dikkat çeken araçlar:

Audi e-tron quattro:

Audi e-tron quattro concept:

Volvo Concept 26:

Dodge Viper:

Mercedes-AMG SL63:

Acura NSX:

Ford Mustang Coupe:

Fiat 124 Spider:

Mercedes C63 Coupe:

Mercedes-Benz SL550:

Scion C-HR:

Volkswagen Beetle Dune:

Nissan Sentra:

Subaru Impreza Sedan Concept:

Range Rover Evoque Convertible:

Jaguar F-Pace:

Alfa Romeo Giulia:

BMW i8:

Jeep Renegade:

DHA, NTV

 

Deniz Çalışkan

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Deniz, profesyonel öğrenimini yerel gazetelerde sürdürmeye devam ediyor. Kitap ve müziksiz bir hayatı kabul etmeyen Deniz için kitaplardan uyarlanan filmler özenle kaçılması gereken aktiviteler arasında yer alıyor.

You may also like...