İnanılmaz Warriors!

Share

NBA’e 11 maçla devam edildi. Batı Konferansı lideri Golden State Warriors, ORACLE Arena’da ağırladığı Chicago Bulls’u 106-94 yenerek namağlup unvanını sürdürdü. Warriors’da Stephen Curry 27, Harrison Barnes 20, Klay Thompson 15 ve Andre Iguodala 12 sayıyla takımına galibiyeti getiren oyuncular oldu.

Sezonun 4. mağlubiyetini alan Bulls’da Jimmy Butler 28 sayı, 9 ribaunt ve 7 asist, Nikola Mirotic 18 sayı ve 10 ribaunt, Pau Gasol 14 sayı ve 10 ribaunt, Kirk Hinrich 17 sayıyla mücadele etse de takımına galibiyeti getiremedi.

Bu sezon çıktığı 14 karşılaşmanın tümünü kazanan Warriors, 15’te 15 yaparak NBA tarihinde en iyi sezon başlangıcını yapan Houston Rockets ile Washington Capitals’ın rekorunu egale etmeye çok yaklaştı.

Kaynak: Ajansspor

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...