Mutlu Bir Pazar Sabahı Rüyası

Share

Pazar günü adeta kutsal gün. Hele hele haftanın 6 günü çalışanlar için çöldeki bir vaha kadar değerli. Cumartesi akşamı telefonun alarmını kurmadan yatmanın mutluluğu kelimelerle anlatılmaz. Sabah olunca kendi kendinize uyanırsınız, saate bakarsınız ve biraz daha uyuyabilirim dersiniz. Sonra tembelce kalkar kahvaltı hazırlamaya başlarsınız.

Yüzünüzde yarım yamalak bir gülümseme… Sonra müziği açarsınız. Birden güneş mutfağın içine girer, yanında bulutlar… Ve dans eden fincanlar… Daha neler demeyin, sonuçta bu bir ‘pazar sabahı rüyası’ her an her şey olabilir!

Mesela bir bilet alabilirsiniz, ‘maviliklere doğru’ seyahat edebilirsiniz. Eğer bunun için fırsatınız yoksa bir B planı her zaman işe yarar.

B Planı: Eruption’dan One Way Ticket şarkısını açın, kaldırın kafanızı gökyüzüne bakın ve rüyalara dalın.

Mutlu pazarlar!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...