Facebook’tan Ayrılık Acısını Hafifleten Opsiyon

Share

Eski sevgiliyi her yerden engelleyip düşman ilan etmek çözüm değil. Dünün sevgililerinin, bugün arkadaş kalabileceğini fark eden Facebook ekibi, medeni bir şekilde yollarını ayırmak isteyen çiftlere “daha az gör” seçeneğiyle, aranızda bir selamlık da olsa hatır kalsın diyor.

Biten bir ilişkinin ardından elinizde, evinizde, Facebook profilinizde kalan anıları, fotoğrafları, paylaşımları bu yeni opsiyonla beraber ortadan kaldırmadan, bir tıkla görünmez kılabiliyorsunuz.

Facebook, zorlu geçen sancılı ayrılık sürecini hafifletmek için geliştirilen bu opsiyonla, eski sevgilinizin paylaşımlarına bakarak her dakika “Şu an ne yapıyor?“, “Bensiz nasıl eğlenebiliyor?” gibi sorularla çıkmaza girmeden, gözden uzak gönülden ırak sözünü bir kez daha hatırlayıp, özümsemenizi öneriyor. Eski sevgilinizin paylaşımlarına Facebook’ta daha az denk gelmek için, ilişki durumunuzu değiştirmeniz yeterli.

Kaynak: Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...