Wonder Woman Geliyor!

Share

Wonder Woman 75 yılın ardından nihayet beyaz perdeye aktarılıyor.

Günümüzün Wonder Woman karakterini canlandıracak isimse Gal Gadot. Kadın kahraman Wonder Woman’ın başrolü üstlendiği Warner Bros’un film versiyonundan ilk görüntülerse nihayet ortaya çıktı.

Karakteri canlandıracak olan Gal Gadot, 2017’de vizyona girecek filmden bir kareyi, kişisel Twitter hesabından paylaştı. Gadot’u yönetmenliğini Patti Jenkins’in yapacağı filmden önce, ‘Batman and Supermen: Dawn of Justice’ filminde izleyeceğiz.

Entertainment Weekly’nin haberine göre, uzun süredir sinema çevrelerince beklenen bu filmin kadrosunda Gal Gadot’ın yanı sıra Star Wars serilerinden tanıdığımız Chris Pine, House of Cards’taki perfosmansıyla hepimizin Princess Bride’ı olan Robin Wright ve Harry Potter serilerinden aşina olduğumuz David Thewlis gibi oyuncular da yer alıyor. Sayıları artan gelecek süper kahraman filmlerinin arasında kaçırmamanızı önerdiğimiz bu filmin kesinleşen vizyon tarihi 23 Haziran 2017.

Kaynak: Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...