‘İyi Ki Doğdun Aşk!’

Share

Kitapları dünyada 600 milyonun üzerinde satan tanınmış yazar Danielle Steel’den duygu yüklü bir aşk romanı: İyi ki Doğdun Aşk! Danielle Steel, İyi ki Doğdun Aşk ile ünlüler dünyasının sıra dışı ilişkilerini ve bu karmaşık dünyada gerçek aşkı bulmanın zorluğunu anlatırken okuruna tutku, ihtiras ve aşkla bezenmiş duygu yüklü bir roman vaat ediyor.

Aynı anda doğum günlerini kutlayan üç kişi, yaşamlarının dönüm noktasında olduklarının farkındadırlar. Mumlar üflenecek, geçmişe veda edilecek, gelecek için dilekte bulunulacaktır…

Valerie Wyatt’ın kızı April, annesinin aksine gözlerden uzak, sakin bir yaşam sürmektedir. Tek ortak noktaları işlerine bağlılıkları olan anne kızın yaşamları, yine onlar gibi aynı gün doğan Amerikan futbolunun ünlü yüzü, çapkın Jack Adams ile ansızın çakışır. Bu üç bilinmeyenli denklemde Jack nasıl bir rol üstlenecektir? Sonradan hayatlarına giren ve zorlu bir çocukluk geçirmiş olan Mike Steinman’ın bu serüvene etkisi ne olacaktır?

Kaynak: Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...