Reese Witherspoon Barbie Oluyor

Share

Reese Witherspoon, yeni filminde Barbie bebek oluyor. 39 yaşındaki güzel oyuncu Reese Witherspoon, Barbie bebeklerin yaratıcısı Ruth Handler ve bebeklerin ortaya çıkış hikayesinin anlatıldığı filmde rol alacak.

Witherspoon’un filmdeki rolü henüz resmi olarak açıklanmasa da daha önce ‘Legally Blonde’ filmindeki meşhur Elle Woods karakteriyle çok beğenilen ünlü oyuncunun Barbie olması bekleniyor.

Film, 2010’da Robin Gerber tarafından yazılan ‘Barbie ve Ruth: Dünyanın En Meşhur Bebeği ve Onu Yaratan Kadın’ kitabının senaryolaştırılmış hali olacak. Ruth Handler’ın Barbie’yi yaratma sürecini etkileyen şey kızı Barbara’yı kağıttan bebeklerle oynarken görmesi olmuş. Handler, kızı için daha rahat kıyafetler giydirecebileceği ve oynayabileceği bir oyuncak bebek yapmak istemiş.

Henüz senaryo aşamasında olan filmden daha çok haber almak için sabırsızlanıyoruz! Ayrıca Barbie’yi Witherspoon’dan daha iyi kim canlandırabilir ki?

Kaynak: Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...