Apple’dan iPhone 6/6s İçin Bataryalı Kılıf

Share

Apple, iPhone 6s modeli için geliştirmiş olduğu bataryalı kılıfını Apple Store üzerinden satışa sundu. Fiyatı ile dikkat çeken iPhone 6s Smart Battery Case ürünü hakkındaki detaylar haberimizde.

Apple, Steve Jobs döneminde kılıf kullanmaya karşı bir firma olarak biliniyordu. Kılıfların, iPhone’un tasarımını gölgelediğini düşünen Steve Jobs yönetimindeki Apple, iPhone 5s ile geri adım atmış ve fiyatları ile dikkat çeken Apple markalı kılıflarını satışa sunmuştu. iPhone kılıflarına bugün bir yenisi daha eklendi.

Apple, iPhone 6s modeli için kendi imzasını taşıyan bataryalı kılıfı satışa sundu. iPhone 6 ve iPhone 6s ile uyumlu olan “iPhone 6s Smart Battery Case” kılıfları beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip. iPhone 6s Smart Battery Case fiyatı Apple Store’da tam 379 TL. iPhone 6s Smart Battery Case’in silikon malzemeden üretildiğini de belirtelim.

15-12/08/iphone-6s-smart-battery-case.jpg

iPhone 6s’i ve Smart Battery Case’i aynı anda şarj ettiğiniz zaman; 25 saate kadar konuşma süresi, LTE (4G) ile 18 saate kadar internet kullanımı ve 20 saate kadar ses çalma ve video oynatma süresi elde edebiliyorsunuz.

Shiftdelete

Emre Kırtaş

Serinletici'ye teknik destek sağlayan ve öncelikli olarak teknoloji editörlüğü yapan Emre Kırtaş, Formula 1 başta olmak üzere Serinletici içeriğine daha birçok alanda da katkıda bulunuyor. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitiren Emre aynı zamanda canlı anlatımlarının da en önemli isimlerinden.

You may also like...