Ayakkabınızın Desenini Telefonunuzla Değiştirin!

Share

Akıllı telefonlardan kontrol edilebilen, tasarımı isteğe göre değişebilen sıra dışı ShiftWear ayakkabıları, Indiegogo üzerinde bağış bekliyor.

Telefon ile Ayakkabınıza Şekil Verin

Sırf rengi veya üzerindeki güzel tasarımı için birçok ayakkabı satın alıyoruz. Bunların hepsini bir arada bizlere sunan ShiftWear, Indiegogo üzerinde tanıtılıyor. ShiftWear’ın bu Sneaker ayakabıları, saniyeler içinde istediğiniz desenleri ayakkabımıza yansıtmamızı sağlıyor.

Her şeyden önce ayakkabının dayanıklılığı ve rahat kullanımına dikkat çekiliyor. Tamamen su geçirmez olan bu ayakkabıları çamaşır makinesinde rahatça yıkayabiliyoruz. Tabanı kevlar lif doku olduğundan sert hava şartlarına da oldukça dayanıklı. Ayrıca içerisinde bulunan esnek elektronik devreler, attığınız her adımda şarj olabiliyor ya da isteğe göre kablosuz şarj da mümkün. 30 güne kadar batarya ömrü olan ürün, esnek elektronik kağıt ekran ile bizlere istediğimiz görseli yansıtıyor.

15-12/17/shiftwear-ayakkabi.png

Kendi ayakkabınızı tasarlayın

ShiftWear yüksek, orta ve düşük üst kenarlara sahip olarak 3 farklı şekilde geliyor. Akıllı telefon uygulaması sayesinde HD kalitesinde görseller ayakkabıya yansıtılabiliyor. Sadece sabit görsellerle kalmayıp, animasyonlar da oynatabiliyoruz. Aralarındaki tek fark ise sabit görsel kullandığınızda ayakkabının hiçbir enerji harcamıyor olması.

Ayakkabıyı kontrol ettiğimiz Android, iOS ve Windows Phone uyumlu uygulamayla markete bağlanıp, sanatçıların özel oluşturduğu desenleri satın alabiliyoruz ve tek bir tıkla ayakkabımızı şekillendiriyoruz. Kendi tasarımlarınızı yapıp kullanmanız, hatta satmanız da mümkün. ShiftWeariçinde bulunan teknoloji aslında yıllardır kullanılıyor. Esnek bileşenlerin bir araya gelmesiyle ayakkabının içinde bu sistem oluşturulmuş. Şu anda sadece model görüntülerinden oluşan ShiftWear için 2016’nın ilk çeyreğinde bir prototip sunulacak.

2016 kışında tamamen piyasaya sürülmesi beklenen ShiftWear içinIndiegogo üzerinde koyulan hedef 25 bin dolar olup, bu hedef 630 bin dolar ile geçilmiş durumda. Ürünün çıktığındaki fiyatının 250 dolar olması beklenirken, site üzerinden yapılan bağışla minimum 150 dolardan almak mümkün.

ShiftWear hakkında daha fazla bilgi almak için Indiegogo sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...