Astroloji: 2016 Yılında Burçlar

Share

2016 yılında burçları neler bekliyor?

İşte 2016 yılında burçları bekleyen değişimler ve yenilikler…2016 astroloji yorumunuzu okurken, yükselen burcunuza da göz atmayı unutmayın!

KOÇ

2016 yılı Koç burcu için kariyer hayatını ileriye taşıyacağı bir yıl olacak. Kariyer alanındaki değişim yeni iş olanakları ile gerçekleşebileceği gibi, var olan işinizde farklı sorumluluklarla gerçekleşebilir. Yılın ana temasını iş konusundaki ilerlemeler oluştursa da, Ekim ayından sonra ikili ilişkiler ve aşk konularında olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürecek. 2016 yılında sağlık problemlerinden uzak duracaksınız.

AŞK ve İLİŞKİLER

Bu yıl 23 Mart’ta gerçekleşecek Ay tutulması, aşk hayatınızı derinden etkileyecek . İlişkisi olmayan Koç’lar aradıkları kişiyle karşılaşabilir ya da var olan ilişkilerini bir adım öteye taşıyabilirler. Evli olan Koç’lar bu dönemde öfkelerine hakim olmalılar. Eylül ayından sonra özel hayatınızda harika bir dönem başlayacak.

KARİYER

Bu yıl arkanıza Jüpiter ve Satürn’ün desteğini alacak, iş ve kariyer alanınızda olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız. Fakat Mart sonu-Ağustos başı aralığında Retro olan Satürn, sizi önemli değişiklikler yapmamanız konusunda uyarıyor. 1 Eylül tarihinde iş konusunda hayalini kurduğunuz şeyler gerçek olabilir.

BOĞA

Boğa burçları için 2016 yılı aşkla dolu bir sene olacak. 2016 yılında karşınıza çıkacak aşklar, öncekilerden farklı olarak sizi geliştirecek ve değiştirecek. Bir çok Boğa burcu bu yıl evlilik kararı alabilir. Parasal konularda ise biraz daha dikkatli olmanız gereken bir yıldasınız. Sağlık konusunda yılın ikinci yarısı problemsiz geçecek ancak iştah artışınız bu yıl kilo almanıza sebep olabilir.

AŞK ve İLİŞKİLER

Boğa burçları bu yıl hayatlarının aşkıyla karşılaşabilirler. 1 Eylül’de gerçekleşecek Güneş tutulmasının etkisiyle ani evlilik kararları alabilirsiniz. Jüpiter’in desteği sayesinde bir çok boğa burcu, aşk ilişkisini bir adım öteye götürerek evlenebilir. Evli olanlar ise çocuk sahibi olabilir.

KARİYER

Nisan ve Mayıs ayları para konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Ağustos ayından itibaren kariyer hayatınızda canlanma başlayacak. Bu dönemde yapmayı sevdiğiniz bir işe başlayabilir ya da var olan işinizde güzel gelişmeler olabilir.

İKİZLER

Jüpiter bu yıl İkizler burçlarına aile konularında destek olacak. Ev sahibi olmak ya da aile kurmak gibi konular 2016 yılının gündemini oluşturacak. Daha konforlu bir eve taşınabilirsiniz. Bu sene evinizde huzur bulacaksınız. Satürn etkisiyle İkizler burçlarını ilişkileriyle ilgili sınavlar bekliyor. 2016 yılında Merkür gerileme dönemlerinde bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir.

AŞK ve İLİŞKİLER

Evli olmayan İkizler burçları, bu yıl evlilik kararı alabilir ve evlilikleriyle birlikte zorlayıcı sorumluluklar alabilirler. Mart ve Eylül ayındaki tutulmalar istediğiniz gibi bir partneri hayatınıza dahil edebilir. Evli ve uzun süreli ilişkileri olanlar ise, ilişkilerinin test edileceği ve zaman zaman zorlanacağı bir safhadan geçecek.

KARİYER

Eylül ayına kadar kariyer ve iş konularında dikkatli bir yol izlemeniz gerekiyor. Bu yıl çalışırken keyif alacağınız olumlu açılar devrede olacak. 9 Mart’taki tutulma iş yada görev değişikliği gibi yenilikleri gündeminize taşıyacak . Yaratılık alanında çalışan İkizler burçlarını verimli bir yıl bekliyor.

YENGEÇ

2016 yılı, iş ve kariyer anlamında bir çok şansı ayağınıza getiriyor! Başarılarınızla konuşulacak ve bu yıl insanlar arasında fark edileceksiniz. Yılın ikinci yarısında aile alanınız genişliyor; evlenebilir, ev arkadaşı edinebilir ya da daha büyük bir eve taşınabilirsiniz. Artan iş temponuz yorgun düşmenize neden olabilir, bu sene depresyon vb. rahatsızlıklara karşı da dikkatli olunmalı…

AŞK ve İLİŞKİLER

Bu sene aile alanınızı etkileyen Jüpiter, aile kurmanızı sağlayabilir. Özellikle yılın sonlarına doğru bu etkiyi hissedebilirsiniz. Mart ve Ağustos ayında Retro olan Satürn etkisiyle yıllardır süren ilişkiniz evliliğe dönüşebilir. Ancak, bu dönem yeni ilişkilere başlamak için uygun bir zaman dilimi değil. Bekar yengeçler Eylül ayından sonra sürpriz gelişmelerle karşılaşacaklar.

KARİYER

2016 yılında yayıncılık, medya ve internet alanından çalışan Yengeçleri şanslı gelişmeler bekliyor. İş hayatında statü değişimleri mutluluk verirken, bu durum aynı zamanda sorumlulukların artmasına da sebep olacaktır. Nisan ve Mayıs aylarında iş konusunda değişikliklerden ve yeni başlangıçlardan uzak durun.

ASLAN

Aslanlar 2016 yılında parasal açıdan olumlu etkiler altında olacak. 2016 yılında taşınır taşınmaz mal sahibi olmak için bir çok imkânla karşılaşacaksınız. Bazı Aslanlar, bu yıl aşkı daha ciddi biçimde düşünmeye başlayacak ve bu etkiyle evlilik ya da evliliğe adım gibi konular gündeminizi oluşturacak. Yılın ikinci yarısında kardeş ve akrabalardan destek görebilirsiniz.

AŞK ve İLİŞKİLER

Aşk hayatında bu yıl sorgulayıcı olacak ve bir takım ciddi kararlar almak isteyeceksiniz. Bazılarınız sevgilisi/eşi ve ailesi arasında kalabilir. Bekâr Aslanların Ocak ve Şubat ayında aşk hayatları canlanabilir. Eğlenceyi seven Aslanlar, bu yıl aşkı çok ciddiye alacak ve hayatlarında kalıcı birliktelikler isteyecekler. Ebeveyn olanlar çocuklarıyla ilgili sorunlar yaşayabilir.

KARİYER

2016 yılında hobilerinizden para kazanabilir ve yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Bu yıl artan yaratıcılığınız size para olarak geri dönecek. Kazancınızı yatırım yapmak ya da mal sahibi olmak için kullanacaksınız. Eylül ayından sonra yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

BAŞAK

Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter’in burcunuzda olması sebebiyle hayatınızın belki de en güzel yıllarından birini yaşayacaksınız. Hem aşk hem de para anlamında olumlu etkiler altında, yaşam koşullarınızın iyileşmesine tanık olacaksınız. Mart ve Ağustos aylarında eski sağlık sorunları yeniden gündeme gelebilir.

AŞK ve İLİŞKİLER

2016 yılındaki Güneş Tutulması , bekar Başakları evlenmeleri için zorlayacak. Hiç aklınızda yokken, kendinizi ciddi bir ilişkinin içinde bulabilir ya da evlilik kararı alabilirsiniz. İlişkisi sorunlu olanlar bu etkiyle ayrılık yaşayabilirler. Evli Başaklar bu yıl çocuk sahibi olmak isteyebilir ve ailelerini genişletebilirler.

KARİYER

Bu yıl kariyerinizi kökten değiştirecek kararlar alarak yeni bir işe geçebilir ya da yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. İş yerinizde kendinizi gösterecek ve başarılarınızla fark edileceksiniz. Eylül ayından sonra birikim elde edecek ve çabalarınızın karşılığını aldığınızı göreceksiniz.

TERAZİ

2016 yılında Teraziler yer değişimi ve taşınma gibi konularla karşılaşabilirler. Yıl boyunca içe dönecek ve kendinizi keşfetmeye çalışacaksınız; bu isteğiniz biraz durgunlaşmanıza ve arka planda kalmak istemenize yol açacak. Fakat, Eylül ayından sonra sosyal hayatınızda yaşayacağınız canlanmayla hareketli günler sizi bekliyor olacak. Nisan ve Ekim aylarında stresten uzak durmaya dikkat edin.

AŞK ve İLİŞKİLER

Aşk hayatında bir süredir şansız olan Teraziler, Eylül ayıyla birlikte şanslı bir döneme girecek. Jüpiter’in desteği ile süregelen ilişkiniz evliliğe gidebilir ya da bu yıl “hayatımın aşkı” diyebileceğiniz biriyle tanışabilirsiniz. Evli terazileri de huzur ve mutluluk dolu günler bekliyor. Teraziler bu yıl akraba ve kardeşlerine her zamankinden daha fazla önem vermek zorunda kalacaklar.

KARİYER

Teraziler bu yıl Jüpiter’in burçlarına geçmesiyle birlikte yani Eylül ayında iş konusunda şanslı bir döneme adım atacaklar. Aklınızda olan projeleri ve girişimleri bu tarihten itibaren hayata geçirebilirsiniz. Özellikle internet, pazarlama ve reklam sektöründe yer alan Teraziler şanslı bir evreye “merhaba” diyecek.

AKREP

Akrepler 2016 yılında bol bol sosyalleşecek ve bununla birlikte çevrelerinden güzel destekler alarak ilerleyecekler. İş ve kariyer hayatında başarıları yine sosyal çevrelerinde tanıdıkları insanlar sayesinde olacak. Bir çok Akrep, bu yıl maddi konularda mantıklı kararlar alıp, ayağını yorganına göre uzatmayı öğrenecek. Sağlık konusunda Eylül ayından sonra kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

AŞK ve İLİŞKİLER

2016 yılında yaşanacak tutulmalar aşk evinizi etkileyecek. Mart ve Eylül ayında yaşanacak tutulmalar sayesinde hayatında özel biri olmayan Akrepler aradıkları kişiyle karşılaşabilirler. İlişkisi olan Akrepler, Eylül ve Ekim aylarında evlenmeyi düşünebilir. Evli olan Akrepler ise yine aynı tarihlerde çocuk sahibi olabilirler.

KARİYER

Nisan ve Mayıs aylarında para konularında daha dikkatli olmalı ve düşünerek harcama yapmalısınız. Kariyer ve iş hayatınızda bu yıl bulunduğunuz ortamlar size şan getirecek, yani işle ilgili konularda sosyal çevrenizden büyük yardımlar göreceksiniz. Eylül ve Kasım aylarında yeni iş ya da ortaklık teklifleri alabilirsiniz.

YAY

2015 yılından beri burcunuzda olan Satürn, sizi ve hayatınızı kökünden değiştirmeye zaten başlamıştı. Hayatınızı yeniden yapılandırırken, var olan sorumluluklarınıza yenilerini ekleyeceksiniz. Çoğu Yay burcu aradığı ciddi ilişkiyi buldu, evlendi ya da çocuk sahibi oldu. 2016 yılında da kariyer ve iş anlamında büyüme fırsatı bulacaksınız. Satürn etkisiyle bu yıl enerjinizi düşük hissedebilirsiniz; bu yüzden bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya çalışın.

AŞK ve İLİŞKİLER

Yay burçları 2015 yılında evlenmediyse doğru zaman 2016 yılı olabilir. Ciddi birlikteliklere adım atan Yaylar, bu yıl evlenerek yeni sorumluluklar edinecekler. Mart ayındaki tutulmayla birlikte evlilikle ilgili konular gündeme gelecek, bekar Yaylar da yine bu tutulmanın etkisiyle ilginç karşılaşmalar yaşayabilecekler.

KARİYER

Bu yıl Ekim ayına kadar kariyer evinizde ilerleyen Jüpiter olumsuz etkiler alsa da, Ekim ayından sonra gelir artışları ve yeni iş kapıları önünüze açılabilir. Ekim ayına kadar var olan işinizde çıkabilecek problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Yıl sonunda her şey rayına oturacak ve kariyer anlamında istediğiniz hedeflere daha kolay ulaşabileceksiniz.

OĞLAK

Yönetici gezegeniniz Satürn, Yay burcundaki seyrine devam ediyor. Hayatınızda engel olamadığınız değişimler yine gündeminizde olacak. Son birkaç yıldır sürekli değişen hayat şartlarını bu kez olduğu gibi kabul etmeli ve hayatınızda çıkan kişi ve durumları fazla sorgulamamalısınız. İş konusunda çeşitli fırsatlarla karşılaşacağınız 2016 yılında bol bol seyahat edeceksiniz. Bu yıl karamsarlıktan uzak durmaya çalışarak pozitif düşünmek, sağlığınız için oldukça önemli…

AŞK ve İLİŞKİLER

2016 yılının ilk ayları geçmişinizdeki kişilerle yeniden karşılaşabilir, hatta eski sevgilinize geri dönme kararı alabilirsiniz. Mart ayındaki tutulma evlenme kararı aldırabilir, bekar oğlaklar güzel tanışmalar yaşayabilir. Ekim ayına kadar evlilik planı yapabilir ya da yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Ekim ayından sonra sizi daha kariyer odaklı gelişmeler bekleyecek.

KARİYER

2016 yılı Oğlakların kariyerinde önemli gelişmelerin yaşanacağına işaret ediyor. Kendi işi olan Oğlakların bu yıl müşterileri artacak, başkası için çalışanlar ise işyerinde öne çıkacak ve konuşulacaklar. Yılın ikinci yarısı iş hayatında daha başarılı ve kendinizi daha iyi ifade ettiğiniz bir dönem olacak.

KOVA

2015’ten beri sosyal çevresi değişen Kovalar, bu yıl da dost ve arkadaşlarıyla ilgili sınavlarla karşılaşacak. Bazı arkadaşlarınızın gerçek yüzünü görebilir ve bağlarınızı koparabilirsiniz. Maddi anlamda şanslı bir yıla giren Kovalar, başkalarından gelecek paralar konusunda şanslı olacaklar. Bu yıl sağlığınız da size sorun çıkarmayacak.

AŞK ve İLİŞKİLER

2016 yılı iş hayatınız için önemli bir yıl olacağından, aşk konularını ikinci plana atacaksınız. Aşk konusunda yurtdışında tanışacağınız ya da yurtdışı bağlantılı biri ile ilişkiniz söz konusu olabilir. Bu sene diğer insanlar tarafından onaylanmayacak ilişkiler yaşayabilirsiniz; bu yüzden aşklarınızı kimseye duyurmadan yaşamayı tercih edeceksiniz. Evli olanlar Mart ayında ilişkileriyle ya da çocuklarla ilgili konularda sorun yaşayabilir.

KARİYER

Kovalar bu yıl maddi alanda şanslı etkiler alacaklar. Sadece Mart ve Mayıs aylarında harcamalarınıza biraz dikkat etmeniz gerekiyor. 2016 yılı başkalarından gelecek paralar konusunda şanslı olacaksınız. Evli olanlar eşlerinin maddi fırsatlarından, bekarlar ise aileden kaynaklanan maddi imkanlardan faydalanacak. Eylül ayından sonra medya, uzaklar ve ticaret konularında çalışanlar için daha da şanslı bir dönem başlıyor.

BALIK

2016 yılı kariyer ve iş konularında sınav vereceğiniz bir yıl olacak. Temeli iyi olmayan iş ilişkileriniz bu sene sona erebilir ancak yeni teklifler konusunda da şansınız olacak. Aşk konusunda ise sizi daha güzel günler bekliyor. Var olan ilişkiniz bir adım öteye geçecek, bekar Balıkların kalbi yeni bir aşkla yenide çarpacak. Bu yıl kilo vermeye karar verebilirsiniz. Aile büyüklerinin sağlık sorunlarına dikkat…

AŞK ve İLİŞKİLER

2016 yılı sizin için aşk konusunda güzel gelişmelerin yaşanacağı bir yıl olacak. Bekarlar bu yıl pek çok insanla tanışacak, hatta karar vermekte zorlanacaklar. Aşk ilişkileri anlamında şanslı olduğunuz sene boyunca Jüpiter’in desteğini hissedeceksiniz ancak Satürn sizi ailenizle ilgili konularda sınayacak. Evliler Mart ve Mayıs ayına dikkat etmeli…

KARİYER

Yılın ilk 6 ayı kariyer konularında kafanızın karışık olacağı bir dönem yaşayabilirsiniz. Sağlam bir temeli olmayan iş ilişkileriniz sona erebilir. Bu dönemde işle ilgili sorumluluklar sizi zorlayabilir. Yılın ikinci yarısında ise sizi daha rahat bir dönem bekliyor. Ortaklı işlerden ve para açısından şanlı bir dönem yaşayacaksınız.

Hürriyet, CNN

You may also like...