Jennifer Lawrence: Yemeğimi Farelerle Paylaşıyordum

Share

Açlık Oyunları serisiyle yüzü tanınan ve Hollywood’ta en çok kazanan kadın oyuncularından Oscar ödüllü Jennifer Lawrance, oyunculuk kariyerini başlamak için çalışırken yaşadığı apartmanda, farelerin kemirdiği yiyeceklerden kalanları tüketerek beslendiğini söyledi.

Independent’tan referans veren Radikal’in haberine göre New York’ta o dönem yaşadığı apartman dairesinde farelerin olduğunu ve çoğu kez onların kemirdiği yiyecekleri tüketmek zorunda kaldığını anlatan Lawrence, bu daireyi tutabilmek için bebek bakıcılığı yaptığını da anlattı.

Dairenin kendine ait bir mutfağı olmadığını söyleyen Lawrence, kendisinden dört yaş büyük abisiyle birlikte yaşadığı bu dairede bir süre sonra öleceğini bile düşündüğünü söyledi.

Lawrence sözlerine şöyle devam etti; ‘Geceleri fareler ortaya çıktığında çok zor oluyordu. Banyoya bile gidemezdim. Hatta babam hala o evle ilgili konuşur, ‘O zaman bu işi ne kadar çok yapmak istediğini, ne kadar ciddi olduğunu anladım’ der. Sanırım bu babamın bana izin vermesi için de bir dönüm noktası oldu. Çünkü geldi ve içinde yaşadığım şartları gördü’ diyen Lawrence, o dönem hiç parası olmadığı için hiçbir yiyeceği atmadığını da sözlerine ekledi. ‘Eve geldiğimde farenin ekmeği kemirdiğini görürdüm ve midem bulanırdı, atmak isterdim. Ancak sonradan yeni bir ekmeğe verecek param olmadığı aklıma gelirdi ve farenin kemirdiği kısmı keserek yemeye çalışırdım. Gerçekten farelerle yemeğimi paylaşıyordum.’

T24

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...