LeBron James’ten Hayranlarına Yılbaşı Hediyesi

Share

NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen LeBron James, hayranları için spor, film ve teknolojinin birleşimiyle oluşturulan 12 dakikalık bir sanal gerçeklik filmi hazırladı.

Kariyerinde 4 kez normal sezonun en değerli oyuncusu (MVP) seçilen 30 yaşındaki James, “Mükemmelliğe Ulaşma Mücadelesi” adlı, 12 dakikalık bir sanal gerçeklik filmi çektiğini, Twitter’daki “KingJames” isimli hesabından hayranlarıyla paylaştı. Filmde, şut idmanı, yoga egzersizleri ve havuzda yapılan çalışmalar gibi James’in yoğun idman temposu ve günlük yaşamından bazı kesitleri görme imkanı sağlanıyor.

NBA’de 2 kez şampiyonluk sevinci yaşayan James, daha önce de sporcular için “Uninterrupted (Kesintisiz)” isimli bir video projesi başlatmıştı.

Kaynak: AA, NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...