Samsung Galaxy J1 Modelini Yeniliyor

Share

Ocak 2015’te duyurulan Samsung’un giriş seviyesi akıllı telefonu Galaxy J1 yenilecek. Telefonun önümüzdeki ay duyurulması bekleniyor. Galaxy J1’in yeni versiyonuna ait teknik özellikler de ortaya çıktı.

Samsung Galaxy J1 modelini yeniliyor

Geçtiğimiz yıl duyurulan Galaxy A serisinin bu yıl güncellenmesinden sonra Samsung diğer cihazlarını da güncellemeye başlıyor. Amiral gemisi Galaxy S ailesinden önce Samsung giriş ve orta seviyeli modelleri güncellemeyi sürdürüyor. Bu sefer gündeme gelen cihaz Samsung Galaxy J1.

Twitter üzerinde @sleaknow isimli bir hesap, yeni Samsung Galaxy J1 modelinin özelliklerini ve ilk fotoğrafını paylaştı. Samsung SM-120F olarak adlandırılan telefon, 2016 yılında karşımıza çıkacak. 4.5 inç boyutunda 480 x 800 piksel çözünürlüğünde ekran, çift çekirdekli 1.2 GHz Exynos 3457 işlemci, Mali-T720 grafik işlem birimi, 1 GB RAM ve Android 5.1.1 Lollipop bu telefonda beklenen özellikler arasında.

Bu aşamadan sonra artık Samsung Galaxy J1 modelinin TENAA ve FCC’den sertifika almasını beklemek gerekiyor. Ardından Samsung modele resmiyet kazandıracaktır. Cihaz tam anlamıyla uygun fiyatlı bir giriş seviyesi Android akıllı telefon olacak. Dolayısıyla pek heyecan yaratmadığını söylemek gerek. İlk Galaxy J1 modeli ülkemizde satışa çıktığı için bu telefonun da Türkiye’de satışa çıkmasını bekleyebiliriz.

CNN

Emre Kırtaş

Serinletici'ye teknik destek sağlayan ve öncelikli olarak teknoloji editörlüğü yapan Emre Kırtaş, Formula 1 başta olmak üzere Serinletici içeriğine daha birçok alanda da katkıda bulunuyor. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitiren Emre aynı zamanda canlı anlatımlarının da en önemli isimlerinden.

You may also like...