Whatsapp Yılbaşında Çöktü

Share

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan Whatsapp, yılbaşı gecesi çöktü.

Geçtiğimiz yıllarda Facebook’un satın aldığı, dünyanın en yaygın mesajlaşma uygulamalarından biri olan Whatsapp’ta bir süredir bağlantı problemi var. Yılbaşı mesajlarını göndermek isteyen birçok kullanıcı, bağantı kurulmaması nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Dünya genelinde bir sorun olduğu duyulan bu problemle ilgili Facebook’tan da açıklama geldi. Dünya genelinde yaşanan bu sıkıntıyı en kısa sürede çözeceklerini dile getiren Facebook, kullanıcılarına bu problemi yaşattığı için özür diledi.

Whatsapp’te yaşanan bu sıkıntının dünya genelinde atılan yeni yıl mesajları nedeniyle sunucularda yaşanan yoğunluktan olduğu düşünülüyor. Bazı şanslı kullanıcılar herhangi bir problem yaşamazken, birçok kullanıcı mesaj gönderimi ve alımı yapamıyorlardı. Son denemelerimizden edindiğimiz bilgiye göre Whatsapp’ta yaşanan sıkıntı çözümüş gibi görünüyor.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...