Harrison Ford Tüm Zamanların En Çok Gişe Yapan Aktörü

Share

Harrison Ford oynadığı filmler dünya çapında en çok gişe yapan aktör oldu. Ford, oynadığı filmlerin gişe hasılatını 4 milyar 699 milyon dolara çıkararak Samuel L. Jackson’ın 4 milyar 626 milyonluk rekorunu kırdı.

Box Office Mojo’nun rakamlarına göre; ikili arasında rekabet böyle gerçekleşirken önümüzdeki günlerde ikili arasındaki rekabet daha da kızışacak. Samuel L. Jackson’ın The Legend of Tarzan ve Kong: Skull Island gibi yapımlarda yer alması bekleniyor.

Ford ise Untitled Blade Runner Project, Indiana Jones 5, ve Star Wars’un devam filmlerinde rol alacak.

Tüm zamanların en çok gişe yapan üçüncü aktörü ise Tom Hanks. Hanks’in filmleri 4.3 milyar dolar hasılat yaptı.

T24

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...