iPhone 7, Kablosuz Beats Kulaklıkla Gelebilir

Share

Apple’ın iPhone 7 ile 3.5 mm kulaklık girişini kaldıracağı söylentilerinin ardından, yeni kablosuz Beats kulaklık üzerinde çalıştığı ortaya çıktı!

iPhone 7 ile Kablosuz Beats Kulaklık Gelebilir

Geçtiğimiz aylarda Apple’ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus üzerinde, 3.5 mm kulaklık girişini kaldıracağı belirtilmişti.

Bu söylenti sonrası büyük tepki toplayan Apple’a karşı, iPhone 7 serisinde 3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılmaması için 215,000 kişiye ulaşan bir imza kampanyası düzenlendi.

Apple’a yakın kaynaklardan gelen yeni raporlar iPhone 7’de, 3.5mm kulaklık girişinin kaldırılacağı konusunda firmanın kesin karar verdiğini ve kullanıcılardan tepki almamak için kablosuz bir kulaklık üzerinde çalıştığını belirtiyor.

16-01/09/beatssolo2wireless-800x400.jpg

Apple’ın Beats ortaklığı ile yeni kulaklığında gürültü önleme vb. özelleştirmeler yaptığı söyleniyor. Apple’ın kablosuz kulaklık konusu henüz netlik kazanmadı, ancak Çinli üreticiler Lightning girişi ile çalışacak kulaklık üretmeye başladılar.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...