iPhone 7 Kulaklık Girişi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Share

Apple’ın yeni telefonu için söylentiler devam ederken, 200 binden fazla kullanıcı iPhone 7’ye gelmesi beklenen değişiklik için bir dilekçe imzaladı.

16-01/10/iphone-7-icin-imza-toplaniyor.jpg

Daha önce belirttiğimiz üzere; Apple’ın kulaklık girişini değiştireceği iddia ediliyordu. 200 binden fazla kullanıcı bu durumdan pek hoşnut olmayacaklarını bildiren online bir dilekçe imzaladı. Apple’ın, bu itiraz dilekçesini dikkate alıp almayacağı ise bir soru işareti.

İtiraz dilekçesi, büyük bir uluslararası kampanya sayesinde Apple’ı fikrinden vazgeçirmek amaçlı oluşturulmuş. Dilekçede Apple’ın müşterilerini ve dünyayı dikkate alması gerektiği söyleniyor. Kullanıcılar, kulaklık girişinin değişimi ile birlikte yeni bir maliyetle karşı karşıya kalabileceklerinden bu duruma tepkililer. Bu yüzden de standart kulaklık girişinin telefonda devam etmesi isteniyor.

Kampanyada hedeflenen sayı 210 bin olmasına karşın şu anda 227,840 kişi imza atmış durumda. Apple’ın, kullanıcıların bu tarz itiraz ve görüşlerine karşılık değişiklik yapması pek de beklenen bir olasılık gibi gözükmüyor. Sonuçları zaman içerisinde hep beraber göreceğiz.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...