Friends, Chandler’sız Toplanıyor

Share

Ünlü Friends dizinde Chandler karakterini canlandıran Matthew Perry, Londra’daki tiyatro oyununun provaları nedeniyle dizi oyuncularının yıllar sonra yeniden biraraya geleceği programa katılmayacak.

Perry’nin sözcüsü, “Matthew bir şeyler kaydedip gönderebilir” dedi ve oyuncunun dizinin yaratıcısı James Burrows hakkındaki düşüncelerini paylaşmayı istediğini ifade etti.

US Weekly dergisinden Lisa Kastelertold açıklama üzerine “Friends hayranlarının arzu ettiği gibi bir yeniden buluşma maalesef olmayacak” dedi.

Perry’nin Friends dizisindeki rol arkadaşları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer ve Matt LeBlanc’ın NBC televizyon kanalında 21 Şubat’ta yayınlanacak programa katılması bekleniyor.

Friends dizisi 10 sezon oynadıktan sonra 2004’te son bulmuştu.

Matthew Perry’nin Friends hayranlarını üzen açıklamasına neden olan tiyatro oyunu ise The End of Longing adını taşıyor. 2 Şubat’ta Londra’da ilk kez sahnelenecek oyunun senaryo yazarı da yine Matthew Perry’nin kendisi.

Kara komedi türündeki oyun, orta yaşlarına gelmiş ve bunalımda olan insanların toplandığı bir barı konu alıyor.

BBC

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...