Her Güne Bir ‘Pink Martini’

Share

‘Vintage müzik’ denilince ilk akla gelen gruplardan biri Pink Martini, gri ve de yağmurlu pazar günümüze gökkuşağının ardındaki bir güneş gibi doğuyor.

Kendilerini ‘küçük bir orkestra’ olarak adlandıran Pink Martini, latin ve caz ritimlerine özel bir ezgi katarak ruhumuza mükemmel bir müzik ziyafeti sunuyor. Bu özel ezgi aslında grubun markası haline gelmiş olacak ki, bir şarkı duyduğumuzda, “Bu çalan Pink Martini mi?” diye sorduğumuz anlar olmuyor değil.

Sorunun yanıtı her zaman aynı oluyor: -Tabii ki Pink Martini!

Öylesine gönülden seviyoruz ki bu rengarenk orkestrayı, mutlaka her gün playlist’imizde bir şarkısı yer alıyor. Amaç tabii ki günümüzü aydınlatması, gri bulutları maviye çevirmesi, güneşi saklandığı kuytu köşeden çıkarıp üzerine birkaç ışıltı eklemesi.

Sizler de bu ışıltıdan payınızı almak istersiniz diye düşündük ve her gün için bir Pink Martini şarkısı seçtik. Dinleyin ve haftanızı güzelleştirin!

Pazartesi geçmez ki demeyin. Geçer ‘Amado Mio’ geçer!

Salı, belli etmese de ‘Sympathique’ bir gündür…

Ah demek çarşamba gelmiş? Yanında bir de ‘Let’s never stop falling in love’ getirmiş.

Perşembeyi sevmek için bir ‘Dream a Little Dream Of Me’ yeter.

Yaşasın Cuma, yaşasın Lilly!

Cumartesi ‘Pink Martinisi’! İçelim ve dinleyelim…

Pazar günleri Pink Martini dinlemenin keyfi bir başkadır!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...